Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Albertky - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Energie2 008 kJ / 480 kcal
Bílkoviny8,00 g
– z toho živočišné bílkoviny1,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,00 g
Tuky20,00 g
– nasycené6,00 g
– nenasycené14,00 g
–– mononenasycené6,00 g
–– polynenasycené8,00 g
––– omega 30,20 g
Vláknina2,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 40 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy66,00 g
– cukry30,00 g
––– laktóza6,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Recepty s touto surovinou

Albertova roláda

Albertova roláda

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Z 200 ml mléka a 3 lžic krupičky uvaříme tuhou, neslazenou kaši bez žmolků a necháme ji vychladnout. Moučkový cukr, vanilkový cukr a žloutky smícháme, přidáme vychladlou…

Marie

Nejnovější recepty Více