Albertova roláda
Recept ještě nebyl hodnocenZ 200 ml mléka a 3 lžic krupičky uvaříme tuhou, neslazenou kaši bez žmolků a necháme ji vychladnout. Moučkový cukr, vanilkový cukr a žloutky smícháme, přidáme vychladlou…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 2 008 kJ / 480 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,00 g |
Tuky | 20,00 g |
– nasycené | 6,00 g |
– nenasycené | 14,00 g |
–– mononenasycené | 6,00 g |
–– polynenasycené | 8,00 g |
––– omega 3 | 0,20 g |
Vláknina | 2,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 40 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 66,00 g |
– cukry | 30,00 g |
––– laktóza | 6,00 g |
Z 200 ml mléka a 3 lžic krupičky uvaříme tuhou, neslazenou kaši bez žmolků a necháme ji vychladnout. Moučkový cukr, vanilkový cukr a žloutky smícháme, přidáme vychladlou…
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 4. 5. 2024 08:12
Přidáno 4. 5. 2024 06:45
Gurmánem až za hrob: Ochutnali byste rybu nebo fazole, které vás mohou zabít?
Jídelní rozmary slavných: Halle Berryová každé ráno pije „neprůstřelnou“ kávu a pochutná si na šťavnatém plátku lososa
Božský rebarborový koláč: Vyzkoušené triky, jak na skvělý moučník, který milují v Kanadě