Jahodovo-malinové tiramisu
Recept ještě nebyl hodnocenPiškoty jednotlivě namočíme v kávě s amarettem a polovinou vyložíme dno misky, ve které chceme tiramisu dělat. Ušleháme šlehačku dotuha a přidáme k rozmíchanému…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Piškoty jednotlivě namočíme v kávě s amarettem a polovinou vyložíme dno misky, ve které chceme tiramisu dělat. Ušleháme šlehačku dotuha a přidáme k rozmíchanému…
Celá vejce ušleháme s cukrem a olejem, smícháme s moukou, kakaem a kypřicím práškem. Nalijeme do vymazané a moukou vysypané formy a upečeme v předehřáté troubě. …
Tiramisu je velmi oblíbený dezert. Jemný krém z mascarpone a cukrářské piškoty ochucené mandlovým likérem totiž chutnají výborně. Tentokrát při přípravě vynecháme kávu a…
V míse si smícháme mouku, oba cukry, prášek do pečiva, kokos, kokosový pudink. Přidáme vejce, rozehřáté máslo mléko a nastrouhaná jablíčka, která jsme promíchali s kůrou…
Ostružiny zpestří moučník svou krásnou barvou a výraznou chutí. Zalijeme je lahodným žloutkovým krémem, který voní po mandlovém likéru, a díky smetaně je opravdu jemný.…
Nejprve si připravte mandlovou čepičku, aby vám stačila vychladnout. V silnostěnné pánvi rozehřejte 60g másla a na středním plameni na něm pražte plátky mandlí asi tak…
Když je venku zima a sychravo, je čas na hrnek čaje či kávy a k němu něco dobrého na zub. Máme pro vás alkoholem lehce provoněnou roládu, která zažene všechny vaše…
Jednoduchá vanilková šarlota s ananasem na první pohled okouzlí každého, kdo zasedne k vašemu svátečnímu stolu. Jemný žloutkový krém uvnitř je lehký a nadýchaný jako…
„Dortík - Piece of Cake“ je příběh o jednoduchosti a kráse každodenního života, který se ukrývá v něčem tak obyčejném, jako je kousek dortu. Film nebo příběh s tímto…
Likér Amaretto má zajímavou mandlovou chuť. Ne nadarmo se používá do různých moučníků. Připravit s ním můžete krásně vláčné muffiny, které potěší jako malý sladký…
Sladké palačinky nemusejí být jen o marmeládě. Tyto jsou plněné jemným tvarohem s kousky čerstvých jahod a přelité dokonalou karamelovo-jahodovou omáčkou s kapkou…
Tento lehký jahodový dort se skvěle hodí pro letní oslavy. Měkký korpus se zapečenými jahodami potřeme džemem, který provoníme likérem a celý dort nakonec ozdobíme…
Ostružinová marmeláda s Amarettem má lehce mandlový nádech, který doplňuje jemnou kyselkavost vyzrálých ostružin. Marmeládu připravíte odšťavněním plodů, a za pomoci…
Voňavé těsto s mandlemi, šťavnaté ostružiny a křupavá drobenka. Tenhle koláč má všechno, co si představíte pod domácím dezertem na konci léta — jednoduchý, sytý a tak…