Italské tiramisu

jipohe Kuchařka: jipohe

Doba přípravy: S tuhnutím 24 hodin 12 porcí Moučníky , Nepečené a mražené 3 názory

Suroviny

5 vajec
500 g Mascarpone
200 ml šlehačky
5 PL cukru
1 šálek silné černé kávy
2 malé panáky likéru Amaretta
1 balení piškotů Savoiardi
kakao
Recept si zatím oblíbilo 6 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Žloutky utřeme nad párou s cukrem do pěny. Bílky vyšleháme do tuhého sněhu, též i šlehačku. Mascarpone vmícháme do žloutků, pak šlehačku a naposledy sníh.

  2. Formu vyložíme potravinářskou folií, na ní poklademe piškoty, které lžičkou pokapeme kávou s amarettem. Na to krém a znova opakujeme do vyčerpání surovin.

  3. Nakonec posypeme kakaem a necháme do druhého dne v lednici.

Poznámka

Zdroj: S Italem v kuchyni

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 11 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Italské tiramisu

Tématické fráze: láďa hruška tiramisu italské tiramisu recept tiramisu podle ládi hrušky italské tiramisu tiramissu tiramisu ládi hrušky recept na italské tiramisu recepty ládi hrušky tiramisu tiramisu podle itala video italske recepty tiramisu tiramisu s italem italské tiramisu video recepty od ládi hrušky tiramisu tiramisu podle itala-video recept italské tiramisu hruska tiramisu tiramisu podle hrušky tiramisu od ladi hrušky tyramisu od ladi hrušky

Zapomněl/a jsem heslo