Rajčatový salát II.
Recept ještě nebyl hodnocenRajčata nakrájíme na měsíčky, cibuli na půlplátky.Pepř, sůl, cukr, ocet a olej dobře promícháme a přidáme nakrájená rajčata, cibuli a bazalku.Vše promícháme a salát…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Rajčata nakrájíme na měsíčky, cibuli na půlplátky.Pepř, sůl, cukr, ocet a olej dobře promícháme a přidáme nakrájená rajčata, cibuli a bazalku.Vše promícháme a salát…
Chystáte letní posezení s přáteli a chcete něco zajímavého? Zkuste tyhle zapečené cuketové špízy. Sýr feta naložený v bylinkové marinádě, zabalený v tenkých plátcích…
Spojení kuřecího masa, zeleniny a koření je jednoduché, ale chuťově bohaté jídlo, které voní létem a Itálií. Jemné máslo zvýrazní přirozenou chuť surovin. Cuketa dodá…
Šťavnatý restovaný losos se smetanovou omáčkou, ochucenou bylinkami a citrónem, podávaný s grilovanou zeleninou, je jednoduchý a lahodný pokrm. Ideální volba pro…
Pečená cuketa s piniovými oříšky, bazalkou a parmazánem? Ano, i z obyčejné zeleniny vykouzlíte krémové pesto, které skvěle obalí těstoviny a zachutná i bez masa.…
Palačinky lze plnit i na slano. Důkazem je tento výborný recept na houbové palačinky se strouhaným sýrem. Chuť hub se doplňuje s čerstvým tymiánem. Palačinky podávejte s…
Frittata je tradiční italský pokrm z vajec, který se připravuje přímo v pánvi a podobá se omeletě. Tato varianta s bylinkami, rajčátky, žampiony a kuřecími párky je…
Pokud milujete chipsy, ale zároveň si hlídáte kalorie a chcete je vyměnit za něco zdravějšího, můžete vyzkoušet tyto „chipsy“ z cukety. Stačí je jen namočit do vajíčka a…
Houbová bramboračka je sytá a voňavá polévka, která patří k nejoblíbenějším pokladům české kuchyně. Kombinace brambor, zeleniny a lesních hub vytváří bohatou chuť, která…
Rajčata omyjeme, spaříme vařící vodou, zchladíme a oloupeme.Rozkrojíme a vydlabeme jadérka se šťávou.Do mixéru dáme jen čistou dužninu z rajčat, přidáme vše ostatní a…
Coquelet jsou mladí kohoutci, staří asi 4-6 týdnů, kteří váží pouze 400-600 gramů. Pro svoji malou velikost se nejčastěji připravují vcelku. V tomto receptu je naplníme…
Šťavnaté kuřecí maso s voňavým přelivem ze švestek, rajčete a koření nabízí nečekaně lahodné spojení sladké a pikantní chuti. Rychlý recept, který promění běžné suroviny…
Připravte návštěvě netradiční občerstvení. Rozpečený obložený hermelín ve stylu fondue. Hosté budou napichovat na vidličku různé suroviny a máčet je v tekutém…
Okurkový salát s bazalkou a feferonkou jemné voní česnekem. S pikantní zálivkou a posypaný opraženým sezamem ho podávejte dobře vychlazený. V horkých letních dnech bude…
Italskou klasiku, jako jsou špagety à la carbonara tentokrát doplní opravdu netradiční surovina, a to křehké cuketové květy Ty jsou plněnými krémovým mascarpone sýrem s…
Italskou klasiku, jako jsou špagety à la carbonara tentokrát doplní opravdu netradiční surovina, a to křehké cuketové květy Ty jsou plněnými krémovým mascarpone sýrem s…