Pangasius na víně se zeleninou a bazalkou
Recept ještě nebyl hodnocenFilety zakápneme citronem a zprudka opečeme na oleji. Osolíme, opepříme, podlijeme polovinou vína a necháme ho vyvařit. Přidáme nakrájené cibulky, papriky, podlijeme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Filety zakápneme citronem a zprudka opečeme na oleji. Osolíme, opepříme, podlijeme polovinou vína a necháme ho vyvařit. Přidáme nakrájené cibulky, papriky, podlijeme…
Z mléka, mouky, vejce a soli umícháme těsto, ze kterého usmažíme na oleji cca 12 tenkých palačinek. Na každou porci dáme na talíř 3 palačinky, potřeme pestem,…
Cibule nebo šalotky oloupeme, omyjeme a pokrájíme na kostičky. Papriky rozpůlíme, vyřízneme semeníky, lusky omyjeme a rovněž nakrájíme na kostky. V hrnci rozpálíme olej…
Uvaříme doměkka těstoviny, v jiném hrnci ve vodě květák rozebraný na růžičky (vodu použijeme na uvaření dobré zeleninové polévky). Suchou tvrdou klobásu nastrouháme nebo…
1) Do hrnce dáme rajčata z plechovky, protlak, fazole a necháme pár minut prohřát, poté přidáme koření a česnek a asi 10 minut vaříme, ke konci vmícháme parmazán s…