Pstruh duhový na bylinkách s koprovou majonézou

Suroviny

filé ze pstruha duhového
2 lžíce olivového oleje
šťáva z poloviny citronu
čerstvá petrželka
tymián
bazalka
sůl
pepř
kmín
máslo + olej
Dále:
100 g majonézy
svazek kopru
lžička dijonské hořčice
sůl
pepř

Postup přípravy receptu

  1. Filé omyjeme, osušíme a rozdělíme na porce. Ve dvou lžících oleje smícháme nasekané bylinky, sůl, pepř a šťávu. Rybu tím potřeme a necháme 20 minut odpočinout.

  2. Majonézu smícháme s hořčicí, jemně nasekaným koprem, solí a pepřem. Rozehřejeme máslo s olejem a kousky ryby položíme kůží dolů.

  3. Opečeme krátce, asi 3-4 minuty z každé strany, podle síly masa. Hotové kousky uložíme na talíř a částečně polijeme koprovou majonézou.

Komentáře k receptu Pstruh duhový na bylinkách s koprovou majonézou

Tématické fráze: recept na pstruha duhového pstruh duhovy na masle pstruh s koprem pstruh lososovitý recept s majonezou pstruh duhový filet recept pstruh s koprem - recept pstruh recept recept na pstrha duhový bylinky na pstruha duhového pstruh duhovan recept na duhového pstruha pstruh recept kopr duhový pstruh-recept salát z pečeného pstruha duhového recept na koprovku filé z pstruha duhového pstruh na másle v troubě s s koprem recept napstruh duhový duhovy pstruh file s kuzi pečený lín v dijonské hořčici s bylinkami