Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Cuketové brownies s kaštanovou moukou bez lepku, mléka a vajec

Hodnocení receptu je 4,3 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

10. 2. 2015 22:39

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie7 845 kJ / 1 875 kcal
Bílkoviny34,90 g
Tuky61,85 g
Vláknina36,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 77 mg
Sůl0,32 g
Sacharidy277,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Jablečné pyré a cuketa brownies zvláčňují, díky nim vydrží jemné a chutné nejméně po dva následující dny (déle už se u nás nedožily).

Tento a další recepty bez lepku, mléka a vajec naleznete na mých stránkách http://www.varimbezlepkumlekavajec.estranky.cz/.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

11. 2. 2015 09:38

spagetka: Já o tom nepochybuji. Petra má skvělé recepty a hodně zajímavé. taky jsem si mnohokrát od ní obohatila jídelníček;-)

spagetka spagetka

11. 2. 2015 07:02

Jana Remkova: Jani a je vynikající i pro diabetiky. Jo jen ta cena, jak píše Petra....:-//. Ale zas jednou za čas....
Vůbec díky Petřiným surovinám jsem značně rozšířila dia jídelníček a obohatila ho o nové lepší chutě (díky Petruš :yes::yes:)
A musím říci, že pomalu se mi to vyplácí, protože manžel je velmi těžký diabetik a už několik týdnů se mi daří udržovat cukr v jakž takž přijatelné normě. Já teda každý nový výrobek, který chci začít používat, prodiskutuju s manželovým diabetologem i u dalších jeho ošetř.lékařů, protože problémů "díky" cukrovce, má víc.

petram petram

10. 2. 2015 23:20

Jani, je skvělá, nasládlá po jedlých kaštanech a moc zdravá. Jen ta cena tomu bohužel odpovídá. Podívej se třeba sem http://eshop.bezlepkova.com/mouky-z-bezlepkovych-p....

JanaDorazinova JanaDorazinova

10. 2. 2015 23:16

Kaštanová mouka?:-O V životě jsem to neslyšela!:-S. Já vím, že je kupa jiných mouk, co používáme i nepoužíváme. Vždycky je koupím a nestihnu spotřebovat a pak jen hubím moly. Jen čekám, kdy se objeví třeba rašelinová mouka! :-) Jinak se mi recept líbí;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: jablečná buchta na plech moucnik z kastanove mouky jablečné brownies pečení bez vajec a mléka cuketová buchta bez mouky cuketové řezy bez mouky čokoládové řezy na plech moučník bez mléka pernik z kaštanové mouky kaštanová mouka recepty recepty s kaštanovou moukou cúketová buchta z kaštanové mouky cuketova buchta s kastanovou moukou cuketovy kolac bez mleka a vajec brownies pro diabetika perníčky z kaštanové mouky perníčky z kaštanové mouky brownie bez mleka kaštanová mouka recepty z ní dětské pomazánky bez mléka a vajec

Suroviny: mouka kaštanová, mouka doves farm plain white, kakao, prášek do pečiva, xanthan, pyré jablečné, cuketa strouhaná, olej, voda, čokoláda bez mléka

TopRecepty.cz

Cuketové brownies s kaštanovou moukou bez lepku, mléka a vajec

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/o093