Jogurtové dalamánky z domácí pekárny
Recept ještě nebyl hodnocenČerstvé pečivo příjemně provoní náš dům a přiláká celou naši rodinu ke stolu. Připravit jej není tak složité, pokud použijeme pomocníka v podobě domácí pekárny, která…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Čerstvé pečivo příjemně provoní náš dům a přiláká celou naši rodinu ke stolu. Připravit jej není tak složité, pokud použijeme pomocníka v podobě domácí pekárny, která…
Jemné lívanečky jsou vždy skvělou volbou na snídani. Z kokosového mléka a mouky připravíme hladké těsto dochucené medem a citronovou kůrou. Z něj pak usmažíme lívanečky,…
Spojení jemně ochucené lahodné tvarohové náplně s jahodami, na základu z křehkého těsta, je ideální pro sváteční koláč. Vypadá velice elegantně, je nenáročný na přípravu…
Spojení jemně ochucené lahodné tvarohové náplně s jahodami, na základu z křehkého těsta, je ideální pro sváteční koláč. Vypadá velice elegantně, je nenáročný na přípravu…
Slaným koláčům se nedostává tolik pozornosti, kolik si zaslouží. A to je škoda, protože jsou jednoduché, syté a především neskutečně dobré. Vyzkoušejte tuto variantu s…
Charlotta se skládá z nadýchaného piškotového korpusu, lahodného krému a je plný jahod. Na pohled dort vypadá nádherně díky obložení z cukrářských piškotů. Vaše blízké…
Dopřejte si výživné a chutné pečivo, které spojuje vláčnost celozrnné mouky s jemně pikantní chutí černuchy. Tyto housky jsou skvělou volbou pro zdravou snídani nebo…
Voňavé, měkké a plné vlákniny – domácí celozrnné housky jsou skvělou volbou pro každého, kdo dbá na zdravý životní styl. Připravíte je jednoduše, bez zbytečných přísad,…
Muffiny jsou čím dál, tím více oblíbené, zvláště u dětí. Jejich variabilita, rychlá a snadná příprava i chutnost výsledku, je činí neodolatelnými. Zkuste naši jahodovou…
Lehký, krémový tvarohový dort s čerstvými jahodami je ideálním dezertem pro každou příležitost. Spojení jemného tvarohu a sladkokyselých jahod vytváří dokonale vyváženou…
Lehký, krémový tvarohový dort s čerstvými jahodami je ideálním dezertem pro každou příležitost. Spojení jemného tvarohu a sladkokyselých jahod vytváří dokonale vyváženou…
Trochu opomíjená kedlubna má rozličné využití v kuchyni. Kedlubnovou omáčku lze připravit hned na několik způsobů. Představuje jídlo vhodné pro děti i dospělé, navíc je…
Sladkou klasikou v příjemně osvěžující podobě je jahodová žemlovka s bílkovým sněhem na povrchu. Tato lahodná varianta tradičního receptu potěší i ty nejmenší strávníky.…
Mražený dezert v podobě domácí zmrzliny inspirovaný oblíbenou klasikou. Spojení jemného tvarohového krému a sladkých jahod s chutí dětství. Ideální moučník na léto,…
Domácí kaiserky z kombinace bílé a vícezrnnné mouky krásně voní kmínem a jsou nadýchané. Jejich příprava není nijak složitá a zvládnou ji i začátečníci. Stačí jen pár…
Kombinace lehce nakyslé rebarbory a slaďoučkých jahod, jde prostě k sobě. Moučník zajímavé chuti, se žmolenkou a dvěma druhy želatiny na povrchu, zpříjemní posezení u…
Co potěší v horkém dni více, než lahodný a ovocem nadupaný mražený dezert? Zkuste kombinaci jogurtu a čerstvých jahod, vašim milým se určitě trefíte do chuti. Příprava…
Lehké, vláčné a neodolatelně voňavé řezy. Jemné piškotové těsto se sladkou vrstvou a na závěr kokos, který dodá dezertu ten správný šmrnc. Ideální tip na skvělý moučník…
Preclíky chutnají na jaře i v zimě. Jarní bylinky, jako je medvědí česnek, je oživí a dodají jim chuť. V zimě můžete přidat třeba smaženou cibulku nebo oblíbené koření.…
Snadný koláč bez šlehání, který v sobě spojuje sladkost banánů a svěží nakyslost jahod. Je krásně vláčný a chutná po másle. Díky snadné přípravě jej zvládnou i…
Vláčné piškotové těsto doplněné o svěží zakysanou smetanu a jahodový pudink. To jsou oblíbené řezy, které se hodí pro každou příležitost. Barevné řezy nejen skvěle…
Vláčné piškotové těsto doplněné o svěží zakysanou smetanu a jahodový pudink. To jsou oblíbené řezy, které se hodí pro každou příležitost. Barevné řezy nejen skvěle…
Před heřmánkem smekni, před bezem klekni. Kdo by neznal toto pravdivé přísloví! V době bujného květu černého bezu si můžete z jeho drobných kvítků vyrobit bezinkový cukr…
Piškotové řezy s jahodovou, máslovo-krémovou a šlehačkovou vrstvou vypadají úžasně. Jejich příprava je sice trochu pracnější, ale výsledek za to rozhodně stojí. Moučník,…