Medvědí preclíky
Preclíky chutnají na jaře i v zimě. Jarní bylinky, jako je medvědí česnek, je oživí a dodá jim chuť. V zimě můžete přidat třeba smaženou cibulku, nebo oblíbené koření. Uvidíte, že z talíře budou mizet raketovou rychlostí.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 7 658 kJ / 1 830 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,50 g |
Tuky | 10,20 g |
Vláknina | 16,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 11 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 365,80 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Toto je ďalší spôsob na využitie medvedieho cesnaku. Ak nemáme, praclíky sú chutné aj samotné, bez ničoho, prípadne dáme sušenú cibuľu a pod.
Nám chutia zvonku chrumkavé, znútra mäkké.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 4. 2013 11:08
28. 4. 2013 07:23
Krasne precliky, jen ochutnat..
28. 4. 2013 07:22
Kdo ho vzít ??
27. 4. 2013 20:54
Díky všetkým.
27. 4. 2013 20:53
Taky už mááám a využiji nejen tento tvůj krásný medvědí recept
27. 4. 2013 20:51
spagetka: Ahoj, netuším odkud přesně jsi, ale dnes odpoledne jsem si natrhala "medvěda" poblíž Navarova, směrem na Plavy.
27. 4. 2013 20:23
To je zase krásy na světě
27. 4. 2013 20:16
1974andrea:
27. 4. 2013 19:56
Chroupla bych si, krásné Magdi. Taky už mi nakvétá medvěd
27. 4. 2013 19:39
maris: to vieš, plný barák ľudí, musím ich niečím nakŕmiť...
27. 4. 2013 19:29
Můžu si nabídnout ? Preclíčky jsou obzvlášť vypečené+ a ještě krásně vyfocené
27. 4. 2013 19:26
Jana Remkova: aj tebe ďakujem, ty si tam skočila, kým som písala... (povedlo, ale estonske kringle sa mi nepovedli - som ich pripálila)
27. 4. 2013 19:24
Františka a myška, ďakujem vám, ste milé. Som rada, že vás moje recepty zaujali.
27. 4. 2013 19:23
To se ti Magdi zase něco povedlo
27. 4. 2013 19:06
Medvědí česnek na farmářských trzích v Praze,vídám každý pátek a středu a vždy si vzpomenu na medvědí královnu- naší milou Magdalénku, už ho mám také doma, takže něco z Tvých receptů ukuchtím, máš pěkné receptíky
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 4 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 4 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 6 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaný hrnečkový perník
TAkova uvařila před 23 sekundami
Mazanec
Blankahubalkova uvařila před 36 minutami
Jogurtová bábovka II
Makysek81 uvařila před 54 minutami
Jidáše, jidášky…
Denade uvařila před 2 hodinami
Vdolky naší holky
blankaholik uvařila před 3 hodinami
Řecké patates
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Kuře na paprice
Fitulka uvařila před 4 hodinami
Španělské ptáčky z mletého masa
Fitulka uvařila před 4 hodinami
Houbový kuba
Iveta. uvařil před 4 hodinami
Uzené maso jako lahůdka
Jan Nemec uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Osvěžující melounová limonáda je královnou léta. Její příprava není vůbec složitá ani pro děti
Jak připravit plech před pečením? Pečicí podložky k opakovanému použití mají řadu výhod
Jak na dokonalý mazanec? Moučník podle receptu a rad Josefa Maršálka voní vanilkou, je nadýchaný a krásně drží tvar
Další recepty
Tématické fráze: precliky recept vařené preclíky precliky videorecepty recept na sýrové preclíky medvedi praclik pikantní preclíky sýrové preclíky video preclíky precliky preclíky video zadejte název receptu - preclíky. recept na preclíky recepty preclíky česnekové preclíky madvedi česnek sýrové preclíky recept jak se delaji precliky slané preclíky madvědí preclík domácí praclíky
Suroviny: mouka hladká, voda, voda, droždí čerstvé, cukr, olej, sůl, list medvědího česneku, mouka hladká, sůl, voda
Medvědí preclíky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JKlK
24 názorů