Kuřecí prsa á la Mexiko
Recept ještě nebyl hodnocenKuřecí prsa rozkrojíme na dva kusy,trochu naklepeme,obalíme v bylinkové směsi a necháme asi 2 hodiny marinovat v misce, do které jsme dali olej. Na pánvi rozpálíme olej,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Kuřecí prsa rozkrojíme na dva kusy,trochu naklepeme,obalíme v bylinkové směsi a necháme asi 2 hodiny marinovat v misce, do které jsme dali olej. Na pánvi rozpálíme olej,…
Na oleji se špekem osmahneme jemně pokrájenou cibulku, přidáme na tenká půlkolečka nakrájené špekáčky a lehce osmahneme. Potom vsypeme lečo a fazole, krátce provaříme a…
Nejdříve si nakrájíme klobásku na kolečka a necháme trošku vyškvařit tuk. Až se dostatečně vyškvaří,tak kolečka vyjmeme a na prkénku každé přepůlíme. Do tuku z klobásky…
Hrášek, kukuřici, žampiony, nakládané papriky a okurky slijeme z nálevu a dáme do misky k fazolím v chilli omáčce, přidáme pokrájenou cibuli, kečup, sojovou omáčku a…
Maso si nakrájíme na nudličky,přidáme nasekané chilli papričky a sůl,posypene troškou škrobu,zakapeme olejem promícháme a necháme odležet. Na rozpáleném oleji si…
Očištěné kapustičky prosypeme kořením a dáme vařit na páru. Já to dělala v mikrovlnce cca 15 minut (na skus), ale samozřejmě jde i na sporáku. Na konci kapustičky…
Připravené sójové maso podle chuti posypeme grilovacím kořením Argentina (cca 1 PL), zakápneme tmavou sojovou omáčkou a promícháme, aby se omáčka i koření dostaly všude…
Nejprve nakrájíme jablko na malé kousky a zalijeme je šťávou z pomerančů a přidáme fazole. Jemně naklepané plátky potřeme z obou stran hořčicí, zlehka můžeme osolit a…
Do jednoho kastrůlku vylijeme čili fazole, zalijeme malým množstvím vody a necháme jen mírně probublat. Přidáme čili a podle chuti sůl a pepř. Do druhého kastrůlku…
Kuřecí maso nakrájíme na širší nudličky, osolíme, opeříme a promícháme s pikantní paprikovou pastou. Rozpálíme pánev s olejem a maso velmi prudce opečeme tak aby maso…
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Jídelní rozmary slavných: Herec Ewan McGregor sice jí zdravě, ale neodolá britské verzi žemlovky s pořádnou vrstvou másla
Jedli byste smaženou krysu? Šílenosti na talíři, které jsou v cizích zemích naprostými delikatesami
Linecké řezy podle Josefa Maršálka: Máslo musí být při přípravě studené a s těstem pracujte rychle, jinak se spaří, říká cukrář