Vývar z králíka a nutrie se strouhánkem
Recept ještě nebyl hodnocenHlavy omyjeme a dáme do vysokého hrnce a zalieme vodou,přidáme koření a sůl. Po 5-ti minutách přidáme i zeleninu v celku. Necháme vařit asi tak hodinu a půl a průběžně…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 721 kJ / 172 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 25,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 25,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 8,00 g |
– nasycené | 4,00 g |
– nenasycené | 3,00 g |
–– mononenasycené | 2,00 g |
–– polynenasycené | 1,00 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 40 mg |
Sodík | 70 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 0,10 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Hlavy omyjeme a dáme do vysokého hrnce a zalieme vodou,přidáme koření a sůl. Po 5-ti minutách přidáme i zeleninu v celku. Necháme vařit asi tak hodinu a půl a průběžně…
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno 28. 3. 2024 16:08
Levná a rychlá polévka soljanka: Využití zbytků vykouzlí skvělý sytý pokrm plný chutí a mnoha výrazných ingrediencí
Pražskou šunku využijete i při vaření. Je skvělá do ragú, těstovin i na pomazánky
Jak správně sbírat, sušit a skladovat vlašské ořechy: Osvědčené rady zkušených zahrádkářů nezklamou