Hovězí roláda plněná anglickou slaninou

Hovězí maso Doba přípravy: 80 minut 10 názorů

Hovězí maso Doba přípravy: 80 minut 10 názorů

Suroviny 3 porce

300 g hovězí plece
1 vrchovatá lžíce francouzské zrnité hořčice
5 stroužků česneku
sůl
1 malé vejce
1 lžička sušené petrželky
1 bujón Ďábelský s chilli Na pánev
2 lžíce slunečnicového oleje
100 g nakrájené na plátky anglické slaniny
1 lžíce hladké mouky

Postup přípravy receptu

  1. Plát masa rozklepeme a potřeme hořčicí. Oloupané, na jemno nastrouhané stroužky česneku smícháme s rozšlehaným, jemně osoleným vejcem a sušenou petrželkou.

  2. Plátky anglické slaniny touto směsí protáhneme a poskládáme na plát masa. Plát masa zavineme a zpevníme nití. Na rozehřátém oleji masovou roládu osmahneme ze všech stran, podlijeme vodou a přidáme bujón. Dusíme do změknutí masa, poté roládu vyjmeme, odstraníme nit a nakrájíme na plátky.

  3. V troše studené vody rozmícháme mouku, šťávu zahustíme a provaříme. Podáváme s vařenou rýží.

Komentáře k receptu Hovězí roláda plněná anglickou slaninou

Tématické fráze: plněná hovězí roláda hovězí roláda hovězí se slaninou hovězí roláda plněná hovězí roláda recept hovezi plněná roláda plněné hovězí rolády anglická slanina recept roláda na slano hovězí roláda plněná žampiony rolada hovezi recept na hovězí roládu recepty hovězí roláda rolada se slaninou roláda na slano hovezi rolady hovezi roladky z anglickou slaninou hověyí roláda babicovy dobroty 2.12.2013/recepty hovězí roláda plněná s nivou