

Vepřová kýta na hořčici a rajčatech
Doba přípravy: 60 minut 4 porce Vepřové maso 2 názory
Suroviny
- 4 plátky vepřové kýty
- francouzská hořčice
- 1 menší sklenice sušených rajčat naložených v oleji
- sůl
- pepř
- Solamyl na zahuštění
Postup přípravy receptu
Kýtu jemně naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme hojně hořčicí.
Slijeme olej ze sušených rajčat, a na něm z obou stran opečeme plátky masa.
Maso podlijeme vodou a dusíme.
Nakrájíme sušená rajčata a přidáme je k masu, které se dusí.
Jakmile je maso měkké, vyjmeme ho z pánvičky a vzniklou omáčku zahustíme solamylem.
Pochutnali jste si? Sdílejte recept!
Sdílet na Facebooku Poslat emailem
Recept sdílelo již 175 kuchařů a kuchařek