Tibetská kefírová houba
Recept ještě nebyl hodnocenKefír prospívá zažívání a udržuje střevní mikroflóru v rovnováze. Kavkazští pastevci jej pijí neustále, protože je výživný a mohou si ho vyrobit i na holých pláních. Vy…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 707 kJ / 408 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 25,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 25,00 g |
Tuky | 2,00 g |
– nasycené | 0,50 g |
– nenasycené | 1,50 g |
–– mononenasycené | 1,00 g |
–– polynenasycené | 0,50 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 5,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 10 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 70,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Kefír prospívá zažívání a udržuje střevní mikroflóru v rovnováze. Kavkazští pastevci jej pijí neustále, protože je výživný a mohou si ho vyrobit i na holých pláních. Vy…
Hustější kefír z tibetské houbičky přecedíme přes pláténko (dolů stéká syrovátka - nevylévat je velmi zdravá a dá se vypít nebo použít třeba do domácího chleba). Pomocí…
Přidáno před 53 minutami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Nejlepší způsoby, jak správně nařezat špekáčky: Takhle se dokonale propečou, ale nespadnou a ani se nespálí
Už jste vyzkoušeli zeleninu okru? V africké polévce gumbo si její chuť zamilujete
Mozarella: Ta pravá hvězda salátu caprese se vyrábí z buvolího mléka. Zkuste ji třeba zapečenou s bramborami