Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Houba kefírová tibetská - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Energie1 707 kJ / 408 kcal
Bílkoviny25,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny25,00 g
Tuky2,00 g
– nasycené0,50 g
– nenasycené1,50 g
–– mononenasycené1,00 g
–– polynenasycené0,50 g
––– omega 30,00 g
Vláknina5,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 10 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy70,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Recepty s touto surovinou

Tibetská kefírová houba

Tibetská kefírová houba

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Kefír prospívá zažívání a udržuje střevní mikroflóru v rovnováze. Kavkazští pastevci jej pijí neustále, protože je výživný a mohou si ho vyrobit i na holých pláních. Vy…

Anna Kocikova

24 min

Domácí kefírový sýr

Domácí kefírový sýr

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Hustější kefír z tibetské houbičky přecedíme přes pláténko (dolů stéká syrovátka - nevylévat je velmi zdravá a dá se vypít nebo použít třeba do domácího chleba). Pomocí…

Marie

Náhodný recept Zobrazit více