Omáčka z klouzků
Recept ještě nebyl hodnocenHouby očistíme a nakrájíme. Cibuli nakrájíme nadrobno a na sádle necháme zesklovatět. Přihodíme houby, všechno koření a chvíli restujeme.Zalijeme tak do 3/4 vývarem a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 141 kJ / 34 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,40 g |
Tuky | 1,40 g |
– nasycené | 1,20 g |
– nenasycené | 0,20 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,20 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 5,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 1,40 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Houby očistíme a nakrájíme. Cibuli nakrájíme nadrobno a na sádle necháme zesklovatět. Přihodíme houby, všechno koření a chvíli restujeme.Zalijeme tak do 3/4 vývarem a…
Očištěné klouzky nakrájíme na 0,5 cm plátky. Cibuli nakrájíme nadrobno.Do kastrolu na rozpuštěné máslo dáme zesklovatět cibuli, přidáme kmín a necháme rozvonět.Přidáme…
Očištěné klouzky nakrájíme na kousky a dáme na rozpuštěné máslo dusit. Okořeníme dle chuti – ale pozor, abychom nepřehlušili chuť hub. V mléce rozšeháme žloutky a…
Houby nakrájíme na plátky a na lžíci rozehřátého oleje opečeme doměkka. Zvlášť si na další lžíci oleje orestujeme nakrájenou cibuli skoro dozlatova. Houby i cibuli…
Klouzky očistíme a nakrájíme na drobné kousky. Cibuli nakrájíme nadrobno, dáme ji do hrnce s nepřilnavým povrchem na rozehřátý olej restovat 2 minuty. Přidáme hřiby,…
Na sádle, dáme o trochu víc než používáme na smaženici normálně, osmahneme a pod poklicí dusíme omyté a nakrájené houby, osolíme, opepříme. Necháme vydusit na tuk a…
Na trošce másla podusíme očištěné a nakrájené houby, malinko posolíme a okmínujeme. Asi po 3 min. přidáme kvasnice, které rozpustíme - stále mícháme ode dna.Až začnou…
Klouzky očistíme a nakrájíme na drobnější plátky nebo kousky (záleží na velikosti hříbků). Dáme je do pánve s rozehřátým máslem a olejem a bez podlévání restujeme cca 8…
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Holka u plotny radí: Jak na výbornou hrníčkovou bábovku podle babičky Libušky? Díky tomuto receptu ji zvládne každý
Vepřová játra na cibulce: Pikantní šmrnc jim dá sójová omáčka a jemnější chuť a vůni krátké namočení do jedné ingredience
Jak na domácí „maggi“ z libečku: Je zdravé, levné a na jeho přípravu stačí pouhé tři ingredience