Šunkové závitky v aspiku
Recept ještě nebyl hodnocenNálev z uvedených ingrediencí je nutné povařit asi 1 minutu a nechat vychladnout. Přidáme cca 25 cukerinů. Nasypeme postupně do nálevu 2 balíčky čiré želatiny. Řádně…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
	
			
	
Nálev z uvedených ingrediencí je nutné povařit asi 1 minutu a nechat vychladnout. Přidáme cca 25 cukerinů. Nasypeme postupně do nálevu 2 balíčky čiré želatiny. Řádně…
	
			
	
Decentně pikantní hovězí flamendr zajisté osloví všechny milovníky pálivého jídla. Směs hovězích nudliček, cibule, žampionů a rajčatového protlaku je rychle hotová.…
	
			
	
Pokud k obědu připravíte vepřovou směs na srbský způsob, určitě nešlápnete vedle. Příprava není nijak složitá a tak tento sytý a chutný pokrm zvládnou uvařit i…
	
			
	
Medailonky jemně rozklepeme hřbetem ruky a necháme odpočinout. V misce si smícháme cibuli nakrájenou najemno, prolisované stroužky česneku, pokrájené kapie a feferonky, …
	
			
	
Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme a necháme schládnout. Salám a syrovou kapii pokrájíme na tenké krátké nudličky, cibuli, do měkka uvařenou kořenovou zeleninu a bramboru…
	
			
	
	
Vaření na chalupě vyžaduje jednoduché, vydatné a samozřejmě i chutné recepty. Kuřecím po chalupářsku potěšíte nejen velké jedlíky, ale i ostatní strávníky. Kombinace…
	
			
	
Vepřovou plec nakrájíme na kostky (je jedno, jak velké), žampiony nakrájíme na plátky 1 cm, pórek nakrájíme na jemné nudličky.Na oleji osmahneme dozlatova maso,…
	
			
	
Špekáčky nemusíme nutně péct jenom na ohni, nebo připravovat na utopence. Dá se z nich připravit i výborný salát s lehce pikantní zálivkou, beraními rohy, feferonkou a…
	
			
	
Snadný a rychlý svačinový salát, co zvládnete připravit každý. Uvařené párečky nakrájíme na kolečka, smícháme s kapií a dochutíme. Celé to pak spojíme majonézou, která…
	
			
	
V osolené vodě uvaříme rýži podle návodu doměkka (či jako já, využijeme zbytek z předchozího dne).Salám a cibuli nakrájíme na kostičky a dáme společně opékat do kastrolu…
	
			
	
Těstoviny uvaříme dle návodu. Kuřecí maso vykostíme a nakrájíme na nudličky. V hluboké pánvi rozpálíme olej, přidáme maso a orestujeme téměř do hotova. Přidáme žampiony,…
	
			
	
Na troche oleja orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľu. Zasypeme mletou paprikou, premiešame, vložíme mäso nakrájané na menšie kúsky a opäť premiešame. Osolíme, okoreníme…
	
			
	
Ochutnejte tyto skvělé jednohubky, které jistě potěší hosty na vašich oslavách. Plátek rohlíku potřete pomazánkou ze žloutků, pomazánkového másla a hořčice. Každý kousek…
	
			
	
Drobně nakrájenou cibulku osmažíme na oleji pěkně dozlatova, jako základ do každého guláše. Přihodíme nakrájené maso, spařená a oloupaná rajčata, kapie, houby a dusíme…
	
			
	
Z masa uděláme plát, který přes fólii naklepeme. Osolíme, opepříme a potřeme prolisovaným česnekem.Na másle orestujeme nakrájenou slaninu, přidáme vejce, nakrájenou…
	
			
	
Masový tokáň je tradičním pokrmem zejména v Maďarsku. Existuje mnoho jeho úprav. V tomto receptu použijeme hovězí maso, svíčkovou. Nudličky masa doplníme zeleninou a…
	
			
	
V dnešní uspěchané době jsou stále oblíbenější rychlé a jednoduché recepty. Jedním z nich jsou i šťavnaté kuřecí nudličky, které jsou orestované se zeleninou a doplněné…
	
			
	
Všechno nakrájíme na kostičky, dáme do uzavíratelné nádoby, podle chuti osolíme, okořeníme a necháme alespoň týden naložené. Podáváme s rohlíkem.
	
			
	
Jemná tvarohová pomazánka s kousky šunkového salámu a jarní cibulkou. Výborná je s čerstvým chlebem a pochutnají si na ní jak děti, tak dospělí. Stačí umixovat všechny…
	
			
	
V hluboké pánvi na sádle zesklovatíme cibuli nakrájenou na měsíčky. Přidáme očištěné, na kostky jako na guláš nakrájené maso, přidáme česnek, sůl, pepř, kmín a zprudka…
	
			
	
boby namočíme nejlépe přes noc a poté uvaříme do měkka. Na kostičky pokrájíme cibuli, okurky, vejce, kapii, salám a společně s majolkou a hořčicí přimícháme k sóje.…
	
			
	
Vepřový bok bez kostí očistíme a ořízneme do tvaru obdélníku a velikosti pekáče. Vhodným nožem maso z jedné strany mezi vrstvami tuku a masa oddělíme tak, aby vznikla…
	
			
	
Z masa si nařežeme plátky, mírně je naklepeme osolíme, opepříme a na pánvi je z obou stran zprudka opečeme a vyndáme na talíř.Na výpeku osmažíme cibuli nadrobno, dáme…
	
			
	
Omáčkových variant ke kuřecímu masu není nikdy dost! Aby maso nebylo fádní, zkuste ho nejprve lehce marinovat v jogurtu. Bude výrazně šťavnatější a křehčí. Jogurt pak…