Krkovička pod peřinkou z mozzarelly
Recept ještě nebyl hodnocenDo pekáčku vymazaného sádlem nebo olejem na jemně pokrájenou cibuli s nasekaným česnekem a snítkou rozmarýnu položíme osolené a opepřené plátky libovější krkovičky.…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Do pekáčku vymazaného sádlem nebo olejem na jemně pokrájenou cibuli s nasekaným česnekem a snítkou rozmarýnu položíme osolené a opepřené plátky libovější krkovičky.…
Krkovičku po stranách jemně nařízneme, z obou stran osolíme, opepříme, okmínujeme a posypeme kořením na steak.Na dno remosky dáme 1 lžíci oleje, můžeme i méně podle toho…
Najprv tenké rezne nasolime, okoreníme, posypeme Vegetou a dáme do zatvorenej nádoby do chladničky aspoň na 2 hodiny. Potom mäso sprudka opečieme na oleji a dáme na…
Krkovičku zbavíme přebytečného tuku a pěkně opracujeme.Vetřeme směs koření a zabalíme do potravinářské fólie. Necháme cca 2 hodiny v lednici odpočinout.Červenou řepu…