Přírodní plátek s přelivem, nejen z fenyklu
Recept ještě nebyl hodnocenPlátky masa osolíme, opepříme či jinak nakořeníme (drcený kmín, bylinky...), po stranách nakrojíme, aby se nám při tepelné úpravě nekroutily a v pánvi s troškou…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Plátky masa osolíme, opepříme či jinak nakořeníme (drcený kmín, bylinky...), po stranách nakrojíme, aby se nám při tepelné úpravě nekroutily a v pánvi s troškou…
Vsechny suche prisady smichat, nalit olej a jogurt a znovu promichnout. Do tak pripravene marinady nastrouhame na hrubo cibuli a protlacime cesnek. Maso bez kosti…
Maso naklepeme, po krajích nařízneme, osolíme, opepříme a mírně potřeme olejem. Na pánvi rozehřejeme lžíci másla a vložíme důkladně očistěné lišky, osolíme a dusíme…
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno 6. 5. 2024 13:01
Přidáno 6. 5. 2024 12:15
Velké srovnání cen internetových prodejců potravin: Ušetřit se dá i bez akcí, stačí dobře vybrat obchod
Retro okénko: Rumové pralinky stály v minulosti jen 5 Kčs. Víte, kolik v nich skutečně bylo rumu?
Sugo all'amatriciana: Jedna z klasických italských rajčatových omáček voní opečenou slaninou a pikantní chuť dodá chilli paprička