Přírodní plátek s přelivem, nejen z fenyklu
Recept ještě nebyl hodnocenPlátky masa osolíme, opepříme či jinak nakořeníme (drcený kmín, bylinky...), po stranách nakrojíme, aby se nám při tepelné úpravě nekroutily a v pánvi s troškou…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Plátky masa osolíme, opepříme či jinak nakořeníme (drcený kmín, bylinky...), po stranách nakrojíme, aby se nám při tepelné úpravě nekroutily a v pánvi s troškou…
Zapékací misku vytřeme špekem, který pak pokrájíme nadrobno. Do misky vložíme osolené a opepřené plátky krkovice (není nutné naklepávat!). Na plátky krkovice nasypeme…
Silnější plátky masa po stranách nakrojíme, aby se nám při tepelné úpravě nekroutily, osolíme je a opepříme čerstvě mletým pepřem. V rozpálené pánvi s troškou oleje je…
Do pekáčku vymazaného sádlem nebo olejem na jemně pokrájenou cibuli s nasekaným česnekem a snítkou rozmarýnu položíme osolené a opepřené plátky libovější krkovičky.…