Linecké s mandlemi
Recept ještě nebyl hodnocenZe surovin vypracujeme těsto, které necháme 2 hodiny v chladu odpočinout.Vyválíme plát silný 3 mm a vykrájíme kolečka. U poloviny vykrojíme středy, potřeme bílkem a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Ze surovin vypracujeme těsto, které necháme 2 hodiny v chladu odpočinout.Vyválíme plát silný 3 mm a vykrájíme kolečka. U poloviny vykrojíme středy, potřeme bílkem a…
Do nádoby dáme oloupané a na dílky rozdělené pomeranče a banán.Přidáme marmeládu.Zalijeme mlékem a mixujeme.
Maso nebudeme naklepávat, ale jen osolíme a opepříme. Vložíme na rozehřátý olej a po obou stranách zatáhneme, pak vyjmeme.Do tuku vsypeme nakrájenou zeleninu, orestujeme…
Máslo utřete se žloutky, moučkovým cukrem, vanilkovým cukrem a citrónovou kůrou. Přidejte mouku a mák, propracujte na kompaktní hladké těsto a zabalené do fólie nechte v…
Kdo má rád maso s příchutí ovoce, ten si přijde na své. Zde použitý druh masa je hůře dostupný, ale zcela jistě ho lze zaměnit za jiný kus vepřového masa. Dušený ve víně…
Droždí rozdrobíme do misky, přidáme 2 lžíce mléka, 1 lžíci cukru a 1/2 lžíce mouky. Promícháme a necháme vykynout na teplém místě. Zbylou mouku nasypeme do mísy, přidáme…
Ze všech surovin vypracujeme hladké těsto. Necháme přibližně 3 hodiny odležet v chladu. Poté vyválíme na tloušťku cca 3 mm a vykrájíme libovolné tvary. Pečeme při 160 °C…
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno 4. 5. 2024 17:16
Přidáno 4. 5. 2024 10:40
Přidáno 4. 5. 2024 08:12
Namíchejte si legendární gin s tonikem: Hořkost, která chutná a dřív léčila i malárii
Holka u plotny radí: Jak na makovky, které vydrží dlouho vláčné? V tomto receptu mi skvěle funguje obyčejné podmáslí
Grilování v balkánském stylu: Pljeskavica bude neuvěřitelně šťavnatá díky jednoduchému triku s cibulí a trošce sodovky