Chřest se sýrovou omáčkou
Recept ještě nebyl hodnocenPalačinky plněné povařeným chřestem, podávané přelité smetanovou omáčkou se slaninou a uzeným sýrem, jsou rozhodně netradiční kombinací chutí, kterou si můžete dopřát v…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Palačinky plněné povařeným chřestem, podávané přelité smetanovou omáčkou se slaninou a uzeným sýrem, jsou rozhodně netradiční kombinací chutí, kterou si můžete dopřát v…
Kerblík je rostlina vzhledem připomínající petržel a libeček. Tato lehká a voňavá polévka v sobě spojuje smetanovou hebkost a jemně nasládlou, anýzovou chuť kerblíku –…
Vepřová pečeně s křupavou krustou je krásné sváteční jídlo, snadné na přípravu, ale efektní na řezu i na talíři. Křupavá krustička přímo vybízí k zakrojení do šťavnatého…
Perlička patří v kuchyni mezi méně známou drůbež, což je veliká škoda. Její maso je chuťově mezi bažantem a kuřetem a skvěle se hodí na pečení. Naplňte ji nádivkou a…
Beránek by neměl na velikonočním stole chybět. Pokud však nejste příznivci sladkého, můžete upéct beránka slaného. Nádivku z uzeného masa, kopřiv a rohlíků stačí vložit…
Perlička patří v kuchyni mezi méně známou drůbež, což je veliká škoda. Její maso je chuťově mezi bažantem a kuřetem a skvěle se hodí na pečení. Naplňte ji nádivkou a…
Šťavnaté pečené kuře, obklopené barevnou směsí ředkviček a mrkve, je důkazem, že i jednoduché suroviny dokážou vykouzlit slavnostní jídlo. Zelenina při pečení krásně…
Salát neznamená pouze kus listu a zelenina. Vyzkoušejte tento bulgurový salát plný křupavých elementů od zeleného hrášku a chřestu až po pražené ořechy. Vše spojuje…
Tipů na bleskové večeře není nikdy dost. Bramborové noky (gnocchi) koupíte hotové téměř v každém obchodě, ale domácím se mohou jen stěží vyrovnat. Během chvilky k nim…
Pokud máte kvalitní hovězí maso a zatoužíte po pravém steaku, nemusíte nutně navštívit restauraci. Podle tohoto receptu si můžete připravit steak tak, jak ho připravují…
Nádherným velikonočním chlebíčkem můžete podarovat malé koledníky nebo jím pohostit sváteční návštěvu. Příprava je složitejší, je potřeba upéct rovnou dva druhy těsta a…
Nádherným velikonočním chlebíčkem můžete podarovat malé koledníky nebo jím pohostit sváteční návštěvu. Příprava je složitejší, je potřeba upéct rovnou dva druhy těsta a…
Jarní kuřátka s mandlovou nádivkou připravte ke svátečnímu obědu či k večeři. Mandlová nádivka s cibulkou krásně nasákne chuť i vůni masa a doslova se vám rozplyne na…
Jarní kuřátka s mandlovou nádivkou připravte ke svátečnímu obědu či k večeři. Mandlová nádivka s cibulkou krásně nasákne chuť i vůni masa a doslova se vám rozplyne na…
Jarní kuřátka s mandlovou nádivkou připravte ke svátečnímu obědu či k večeři. Mandlová nádivka s cibulkou krásně nasákne chuť i vůni masa a doslova se vám rozplyne na…
K vyváženému jídelníčku patří také pravidelné zařazování ryb. Nemusí se jednat o speciality, můžete vyzkoušet třeba rybu s omáčkou, podle tohoto receptu. Orestované…
Snadný pokrm, který skvěle poslouží jako lehké hlavní jídlo pro teplejší dny, ale krásně ladí i jako příloha k pečenému masu nebo rybě. Jemnost chřestu a výraznou chuť…
Bramborová polévka je oblíbená v českých domácnostech. Každá rodina má ve svojí variantě oblíbenou surovinu či přísadu, co polévku nějak oživí. Medvědí česnek během…
Tradičním velikonočním symbolem jsou také jidáše - kynuté drobné pečivo připomínající provaz. Z těsta na ně však můžeme vytvarovat i pro děti přívětivější tvary. Třeba…
Velikonoční sváteční ráno přímo vybízí k zakrojení do nadýchaného mazance. Pokud však nejste fanoušci kynutého těsta, máme pro vás snadný recept na mazanec s tvarohem.…
Netradičním spojením chutí je tato lahodná smetanová polévka. Ústředními chutěmi jsou niva a medvědí česnek. Tuto dvojici pak doplňuje muškátový oříšek. Při servírování…
Jedním z tradičních velikonočních moučníků je beránek. Vláčného a nadýchaného beránka tentokrát připravíme s chutí vanilky a vůní citrusové kůry. Jeho příprava je snadná…
Plněná kuřecí stehna s překvapením uvnitř – vaječnou omeletkou, slaninou a medvědím česnekem – potěší nejen chutí, ale i vzhledem. Ideální jako slavnostnější nedělní…
Grilovaný hermelín patří mezi velmi oblíbená jídla. Zkuste ho pro změnu zapéct s bramborovou kaší a skvělý bezmasý oběd je připravený během chvilky. Navíc ho můžete…