Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zeleninová pánev se šafránovou rýží

I bezmasý pokrm může být výživný, pikantní a oku lahodící. Arborio je druh japonské rýže pěstované v Itálii. Má kašovitou konzistenci, přesto zůstává při vaření pevná na skus a proto se výborně hodí k přípravě rizota a podobných pokrmů.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 5 min Doba tepelné úpravy: 20 min

25 min (5 min příprava + 20 min tepelná úprava)

16. 6. 2023 06:54

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 308 kJ / 552 kcal
Bílkoviny7,00 g
Tuky34,21 g
Vláknina15,81 g
Cholesterol 38 mg
Sodík 38 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy31,83 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: rýže arborio, olej olivový, cibule šalotka, česnek, víno bílé, vývar zeleninový, paprika čerstvá červená, cuketa, rajče cherry, hrášek, sůl, pepř mletý, šafrán, máslo

TopRecepty.cz

Zeleninová pánev se šafránovou rýží

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rk8J6