Švestkový koláč 3
Recept ještě nebyl hodnocenSladké švestky, jemné kynuté těsto a špetka skořice – tahle kombinace provoní celou kuchyni a navodí tu pravou atmosféru konce léta. Kynutý švestkový koláč je tradiční…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Sladké švestky, jemné kynuté těsto a špetka skořice – tahle kombinace provoní celou kuchyni a navodí tu pravou atmosféru konce léta. Kynutý švestkový koláč je tradiční…
Pečené maso, knedlík a omáčka je taková klasika české gastronomie. Nejen sváteční oběd můžete připravit s naším receptem. Vepřové maso upečeme spolu se zeleninou na…
Vepřový bůček má v české kuchyni své stále místo. Pomalu pečenému šťavnatému bůčku odolá opravdu málokdo. Klasické zelí vyměňte za zelí z cukety, které je jemné a chutné…
Ořechový korpus, jemný ořechový krém s rumovým nádechem, čerstvé ovoce a lesklá želatina na povrchu, to je prostě ořechový sen. Poctivý dort, který zmizí ze stolu dřív,…
Losos patří v naší kuchyni k nejvíce oblíbeným rybám. Jeho tučnější maso je lahodné a potřebuje jen minimum dochucování. Vystačí si jen se solí, pepřem a citronem.…
Koláče jsou skvělý způsob, jak zužitkovat rebarboru. V tomto receptu je lehce kyselá rebarborová náplň doplněná sladkými rozinkami namočenými v rumu a navíc posypaná…
Koláče jsou skvělý způsob, jak zužitkovat rebarboru. V tomto receptu je lehce kyselá rebarborová náplň doplněná sladkými rozinkami namočenými v rumu a navíc posypaná…
Tradiční česká zemlbába v letním ovocném kabátku – spojení šťavnatých meruněk, voňavých jablek a zapečeného pečiva dává vzniknout dezertu, který zahřeje u srdce. Skvělý…
Tradiční česká zemlbába v letním ovocném kabátku – spojení šťavnatých meruněk, voňavých jablek a zapečeného pečiva dává vzniknout dezertu, který zahřeje u srdce. Skvělý…
Nadýchaný kakaový korpus, jemný tvarohový krém, sladký kompotovaný ananas, maliny a pudinková vrstva na povrchu, to je sázka na jistotu, kterou potěšíte nejednu návštěvu…
Moučníky se šťavnatými jablíčky uvnitř těsta patří mezi ty nejoblíbenější. Pokud máme čas, uděláme na ně čokoládovou nebo citronovou polevu. Pokud pospícháme, stačí jen…