Panenka s pórkem v rajčatovo-smetanové omáčce
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 5 877 kJ / 1 405 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 170,06 g |
Tuky | 60,35 g |
Vláknina | 17,03 g |
Cholesterol | 438 mg |
Sodík | 390 mg |
Sůl | 0,70 g |
Sacharidy | 30,10 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 12 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 13 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 13 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 14 hodinami
Francouzské řízečky
Přidáno před 21 hodinami
Palačinkové rolky
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Nudle s mákem
ctomala uvařila před 24 minutami
Mrkvový dort
Princezna@Lada uvařil před 3 hodinami
Kuřecí miniřízečky
Libca1954 uvařila před 11 hodinami
Pohanková kaše se skořicí
gedzitka uvařila před 12 hodinami
Čočková polévka
1Marketa2 uvařil před 12 hodinami
Medvědí máslo
Merylas uvařil před 12 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
MartinaKucharka uvařila před 12 hodinami
Jarní bramborový salát
Kanaj uvařila před 12 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Ryngle uvařila před 12 hodinami
Jogurtová bublanina (bez mouky)
Kaca_ uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Superlevná kopřivová polévka: Kromě perfektní chuti překvapí i velmi snadnou přípravou. Lehce ji zvládne každý
Papája v kuchyni: Poradíme, jak zpracovat a jíst toto medově sladké ovoce
Smørrebrød: Na typický dánský obložený chlebíček se použije místo veky žitný chléb, místo vlašáku pěna z červené řepy a sleď
Další recepty
Suroviny: panenka vepřová, žampióny, pórek, cibule, máslo, sůl, pepř, protlak rajčatový, víno bílé, vývar zeleninový, smetana zakysaná
Panenka s pórkem v rajčatovo-smetanové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/828qW
0 názorů