Květákové placky
Recept ještě nebyl hodnocenJednoduchý a rychlý recept na květákové placičky, které se skvěle hodí s přílohou k obědu, se zeleninou k večeři a jen tak do ruky ke svačině. Placičky na stole nevydrží…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Jednoduchý a rychlý recept na květákové placičky, které se skvěle hodí s přílohou k obědu, se zeleninou k večeři a jen tak do ruky ke svačině. Placičky na stole nevydrží…
Rychlá jogurtová buchta na plech se hodí zejména tehdy, když chceme pro rodinu či návštěvu připravit něco dobrého, ale nemáme moc času. Těsto je hotové během chvilky a s…
S majonézou se dá kouzlit různými způsoby, dokonce i při pečení sladkých pokrmů. Důkazem je tento recept na majonézové koláčky, které se připravují bez kynutí a určitě…
Přemýšlíte, jakou dobrotu upéct pro návštěvu? Zkuste naše koňakové řezy. Nadýchané piškotové těsto a krém s vaječným likérem vás určitě mile překvapí. Moučník je moc…
Hrníček do ruky, nachystat suroviny a do hodiny leží na stole lahodná buchta, která provoní dům sladkým ovocem. Potěšte své blízké a jistě se stane vyhledávaným receptem…
Halušky podáváme s brynzou, s uzeným masem a zelím nebo jako přílohu k omáčkám. K přípravě tohoto jednoduchého těsta nepotřebujeme strouhané brambory. Stačí nám mouka,…
Lahodné řezy inspirované oblíbeným nanukem nesmí chybět u nedělní kávy. Kyprý kakaový piškot s tvarohovým krémem a křupavou vrstvou čokolády milují všechny generace.…
Bavorské špecle jsou oblíbenou přílohou, která si nachází své místo i v české kuchyni. Příprava není složitá, nicméně vyžaduje trochu zručnosti. Ale není důvod k obavám,…
Tento jednoduchý a rychlý slaný koláč vám svou vůní i chutí trochu připomene pizzu. Základ můžete doplnit tím, co máte rádi, nebo co máte zrovna v lednici. Skvěle chutná…
Předehřejeme si troubu na cca 180°C.Smícháme jogurt, mouku, cukr, tuk, kypřicí prášek a vejce. Těsto nalijeme na předem vymazaný a moukou vysypaný plech. Na něj…
Předehřejeme si troubu na cca 180°C.Smícháme jogurt, mouku, cukr, tuk, kypřicí prášek a vejce. Těsto nalijeme na předem vymazaný a moukou vysypaný plech. Na něj…
Máslo rozpusťte a nechte vychladnout. Ke zchladlému máslu přidejte vajíčko, mléko, jogurt, vanilku a vše společně promíchejte.Do mísy prosejte obě mouky, přidejte…
Příprava máslového ovocného koláče s drobenkou je sice časově náročnější, ale výsledek stojí za to. Koláč úžasně voní máslem, vanilkou a také tvarohem, díky kterému je…
Příprava máslového ovocného koláče s drobenkou je sice časově náročnější, ale výsledek stojí za to. Koláč úžasně voní máslem, vanilkou a také tvarohem, díky kterému je…
Všechny ingredience na těsto vložíme do mísy a metlou dobře prošleháme dohladka.Pekáč vysteleme pečícím papírem, na něj nalijeme těsto, na které navršíme jeřabiny, které…
Čokoládové dorty patří mezi nejoblíbenější jedlé dárky, které vždy potěší. Podmáslí v těstě zajistí, že dort není suchý a je kyprý. Na čokoládovou polevu už pak můžete…
Rychlý hrníčkový moučník s tvarohovou náplní a ovocem, na kterém si pochutnají děti i dospělí? Tento hrníčkový litý koláč je přesně tím, co zvládnete připravit během…
Domácí kynuté buchty plněné oblíbenou nádivkou určitě potěší malé i velké. Spolu s nimi a hrnkem bílé kávy si můžeme zavzpomínat na nedělní odpoledne u babičky. Příprava…
Dezerty s pudinkem jsou vždy velmi lahodné a jemné. Tento jablečný koláč je z listového těsta a strukturu doplňují piškoty. Díky pudinku je vláčný a po vychlazení…
Třešně už se pomalu začínají červenat, nechte se tedy inspirovat receptem na třešňovou bublaninu. Tento nadýchaný a šťavnatý letní moučník si zamiluje každý. A…
Vejce s moučkovým i vanilkovým cukrem vyšleháme do husté pěny. Poté po troškách zašleháváme olej.Do vaječné pěny přisypeme mouku smíchanou s práškem do pečiva a nalijeme…
Měkký kakaový korpus a spousta nadýchané šlehačky. Tak přesně to je dort Harlekýn. Máme pro vás podrobný návod, jak jej připravit, povede se opravdu vždy. Ozdobí každou…
Jednoduchý moučník plný máku bude vláčný díky jablkům, která nastrouháme do těsta. Makovec můžeme provonět citronovou kůrou, nebo skořicí. Po upečení stačí polít…