Pikantní kuskus s kuřecími kousky a zeleninou
Recept ještě nebyl hodnocenRychlé a vydatné jídlo připravíme z pikantní kuřecí směsi s cherry rajčaty a kuskusem. Aby byl kuskus chuťově výraznější, povaříme ho v zeleninovém vývaru. Pokrm…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Rychlé a vydatné jídlo připravíme z pikantní kuřecí směsi s cherry rajčaty a kuskusem. Aby byl kuskus chuťově výraznější, povaříme ho v zeleninovém vývaru. Pokrm…
Tuto zajímavou pomazánku ocení obzvláště milovníci hub. Žampiony v netradiční kombinaci s mandlemi a rozmarýnem chutnají skvěle. Pomazánku odlehčíme vyšlehanou smetanou,…
Na povrchu dozlatova a dokřupava upečená, uvnitř nadýchaná nádivka krásně voní uzeným masem a svěží vzhled jí dodávají zelené kopřivy. Můžeme ji podávat jako hlavní chod…
Hned tři různé pomazánky se skrývají v tomto receptu. Každá z nich má však ve svém základu vajíčka. Jednu dochutíme sardelkou, do druhé přidáme štiplavý křen a ve třetí…
Mazanec je jeden z tradičních symbolů Velikonoc a neměl by tedy na stole chybět. Pokud však nejste zrovna příznivci sladkého pečiva, připravte si podle tohoto receptu…
Rolované bramborové knedlíky s bylinkovou náplní jsou lahodnou alternativou ke klasickým knedlíkům. Můžete je podávat jako přílohu ke svátečnímu obědu nebo samostatně,…
Vychutnejte si oblíbený pokrm z Blízkého východu. Klasickou cizrnu tentokrát nahraďte bílými fazolemi a přidejte i čerstvý koriandr. Podávejte s dozlatova opečenými…
Vepřovou panenku připravíme velice rychle, stačí ji osmažit. Díky slaninovému kabátku bude krásně šťavnatá. Jemné maso podáváme s výraznou omáčkou, kterou ochutíme…
Bulharská kuřecí srdíčka jsou specialitou balkánské kuchyně. Restovaná s cibulí, zeleninou a voňavým kořením, doplněná rajčatovou omáčkou nebo často červeným vínem,…
Z kuřecích kůže můžete připravit chutný pokrm. Postačí jen kůže naplnit nádivkou z mletého masa, uvařeným vajíčkem a upéct dozlatova. Pokrm můžeme podávat s kaší nebo…
Kuřecí stehna pečená na másle a slanině jsou doplněna nádivkou z uzeného masa. Nádivka se peče v jenom pekáči s masem, takže do sebe krásně nasákne chuť i vůni výpeku.…
Opečenou bagetku se sýrovou pomazánkou ochucenou sušenými rajčaty a česnekem připravíme snadno. Podáváme ji ozdobenou olivami a bazalkou jako svačinu či pohoštění pro…
Na rozpečené nakrájené slanince orestujeme jemně nakrájenou cibuli a vmícháme do masa společně s vekou, nebo rohlíky namočenými v pivu.Přidáme 2 lžíce nastrouhaného…
Jedním z oblíbených pokrmů mexické kuchyně je quesadilla - zapečená tortilla plněná sýrem. Kromě čedaru tortillu naplníme i fazolovou směsí, bude tak ještě vydatnější a…
Kohout na víně v pomalém hrnci je snadné a výborné jídlo s opravdu lahodnou omáčkou. Pomalý hrnec je skvělý pomocník, který šetří čas a dokáže i z tužšího masa vytvořit…
Tradiční velikonoční nádivka je prvním jídlem po ukončení velikonočního půstu. Proto by měla být vydatná, sytá a plná uzeného masa, vajec a bylinek. Pokud nemáme formu…
Zásobu sušených hub využijete v této výborné pomazánce s cottage sýrem. Houby je nejprve potřeba namočit a podusit v mléce, ale pak už je příprava úplná hračka.…
Smažené placičky můžeme připravit na spoustu způsobů. Co takhle vyzkoušet karbanátky z vařených vajíček? Přidejte k nim brambory, kousek uzeného masa a papriky a osmažte…
Neobvyklou kombinaci těstovin najdete v tomto receptu. Jsou bez masa, za to však plné zeleniny a hub. Houby s brokolicí doplní mrkev a kdo má rád pikantní, může přidat i…
Bramborové placky plněné květákovým mozečkem jsou snadné a přitom originální. Hledáte pestré zeleninové jídlo, kterému vévodí květák? Vyzkoušejte nasucho opékané lokše,…
Sytý sendvič, plný různých chutí, se vždy hodí jako svačina na cesty nebo do práce či do školy. Připravte si lahodný sendvič, naplněný paprikovým salátkem a smaženými…
Velikonoční nádivka je jedním z tradičních symbolů, které se pojí s jarními svátky. Proto do ní kromě uzeného masa zakomponujeme také čerstvé bylinky, nejlépe pak…
Sytý sendvič, plný různých chutí, se vždy hodí jako svačina na cesty nebo do práce či do školy. Připravte si lahodný sendvič, naplněný paprikovým salátkem a smaženými…
Pivní polévky byly kdysi běžnou součástí jídelníčku, oblíbené byly i v hospodách jako vydatné jídlo. I dnes si můžeme tuto tradiční polévku vychutnat. Výraznou chuť piva…