Smažená kuřecí rolka plněná pikantní směsí
Recept ještě nebyl hodnocenUž vás nebaví připravovat klasické kuřecí řízky? Usmažte si plněné kuřecí rolky. Křupavé masové roládky, plněné sýrem a pikantní zeleninovou směsí se slaninou vás…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Už vás nebaví připravovat klasické kuřecí řízky? Usmažte si plněné kuřecí rolky. Křupavé masové roládky, plněné sýrem a pikantní zeleninovou směsí se slaninou vás…
Připravte k lehké večeři sezónní zeleninu s „fake” balkánským sýrem a dozlatova vypečenými krutonky. Křupavé kousky pečiva natáhnou chuť a vůni zeleniny i kvalitního…
Dobře okořeněný pikantní vepřový guláš s křenem přijde v chladných podzimních dnech k chuti. Příprava není složitá a tak ji zvládnou i začátečníci. Bramboráčky připravte…
Zkuste přidat na podzim všudypřítomnou dýní do těsta na slaný sýrový koláč. Přidá zpracovávanému těstu nejen barvu, ale i vláčnost a kyprost. Se slaninou a posypem…
Víte, že i dýni můžete připravit jako přílohu? Právě díky specifické struktuře dostala dýně špagetová své jméno. Vyzkoušejte ji připravit s mletým masem podobně jako…
Potřebujete trochu odlehčit? Vyhnout se masu, dát přednost zelenině, ale bílkovinnou složku nechcete ošidit? Tak se pusťte s chutí do tohoto receptu. Má všechny…
Pokud nepatříte mezi milovníky zavařování, máme pro vás tip, jak rychle zpracovat a uskladnit čerstvě natrhané houby. Stačí je pouze očistit, libovolně nakrájet, opepřit…
Poctivý hovězí vývar, dobrý a silný, se zeleninou a domácí zavářkou, můžete připravit k nedělnímu nebo svátečnímu obědu. Při jeho přípravě nespěchejte, je důležité, aby…
Recept na ovarové vepřové koleno podávané s pikantním salátem z kysaného červeného zelí a křenu. Podávat můžete s hořčicí, čerstvým křenem a kyselou okurkou. A navíc…
Restovaná kuřecí prsa na kopru se sójovou omáčku vás překvapí netradiční kombinací chutí. Jako příloha je zvolena pečená zelenina, která zaručí skvělý požitek jak pro…
Salát, který můžete připravit jako rychlou svačinu a podávat spolu s pečivem. Jeho příprava je rychlá a snadná a mísí se v něm chutě zeleniny a natvrdo uvařených vajec,…
Rychlovka z jednoho hrnce, která v sobě střídá štouchané brambory, vařené uzené maso a kysané zelí. To je variace na staročeský recept zvaný kočičák. Připravte si toto…
Typickou gulášovou polévku známe jako masovou, tato je bez masa a navíc z dýně. Chuť je díky koření opravdu gulášová, polévka krásně zasytí a jistě bude chutnat celé…
Připravte k posezení s přáteli kynuté slané závitky plněné škvarkovou směsí. Ať již k hotovým kouskům podáte sklenici dobře vychlazeného piva, nebo hrníček čaje, budete…
Pokud připravujete k obědu pokrm z vepřových srdcí a máte hodně ořezaných kousků, připravte z nich polévku. V tlakovém hrnci je vývar hotový během 40 minut, a téměř bez…
Salát z kapustiček je svěží a chutná varianta plná živin, která překvapí jemným nádechem hořkosti a křupavostí. Kapustičky v kombinaci s jemným dresinkem a čerstvými…
Masové závitky jsou jednoduché a velmi variabilní jídlo. Tyto připravíme z hovězího masa a naplníme je náplní z kysaného zelí a slaniny. Závitky podlijeme dobře…
Jedná se o staročeský recept, dnes již většinou zapomenutý. Kdysi býval hlavním chodem vesnické štědrovečerní večeře, neboť zaječí maso bylo běžně dostupné. Dnes tomu…
Klasickou českou rybu můžeme podávat v netradiční a zajímavé kombinaci s ořechovou pěnou. Kapra uvaříme spolu s kořenovou zeleninou a kořením a podáváme spolu s…
Zelňačka je ideální polévka do sychravého počasí. Dobře zahřeje, zasytí a dodá tělu potřebné vitamíny. Ochutnejte ji i v této trochu jiné verzi s červenou řepou,…
Do mísy dáme sýr, máslo, hořčici, paštiku, rybičky z konzervy a jemně nakrájenou cibulku .Ručním robotem s metlami zamícháme směs, aby vznikla kompaktní hmota. Ochutnáme…
Sváteční kafíčko si přímo volá po speciální příchuti. Ať již bude vonět a chutnat po perníku, nebo po směsi koření, určitě vaší kávu ozvláštní. Přitom příprava sirupu…
Pokud je na vás kapr příliš aromatický, uvařte si štědrovečerní polévku z okouna. Má jemné, ale pevné maso a do polévky se skvěle hodí. Libeček, je stejně jako všude…
Rybí polévku připravujeme nejčastěji ke štědrovečerní večeři. Základem jsou hlavy, odřezky masa, vnitřnosti a zelenina, z nichž připravíme silný vývar, zahuštěný…