Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pepř - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Salát z červené řepy

Salát z červené řepy

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

V papíňáku uvaříme 3-4 větší červené řepy.Necháme vystydnout a nastrouháme ji na hrubém struhadle.Vložíme sterilovaný hrášek s mrkví a na kostičky nakrajených 5 větších…

kacaba99

45 min

Míchaný ovocný salát se sýrem

Míchaný ovocný salát se sýrem

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Ovocný salát je plný vitamínů a hodí se tak celoročně. Je jen na vás, jak jej namícháte. V tomto receptu je použito jablko, i granátové, hrozny, fíky a doplňuje je kozí…

Zabijačkové zelí

Zabijačkové zelí

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Maso nakrájíme na malé kostičky. Na sádle necháme zesklovatět nakrájenou cibuli, přidáme pálivou papriku, maso, osolíme, opepříme, přidáme 5 bobulí jalovce a ve vývaru…

Mušličky plněné naslano

Mušličky plněné naslano

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Originální pohoštění připravíte pro své hosty z běžně dostupných surovin. Mušle z listového těsta naplněné šunkovou pěnou a dozdobené zeleninou a sýrem zapůsobí zjevem,…

Výpečky triviál

Výpečky triviál

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Vepřové výpečky patří mezi naše národní poklady. Přitom je to jedno z nejjednodušších jídel, které v české kuchyni jsou. Stačí nakrájet maso, cibuli a česnek, přidat…

Chlebajez

130 min

Křenová polévka s jablkem

Křenová polévka s jablkem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Koleno uvaříme, klidně i v tlakovém nebo pomalém hrnci. Do vody přidáme čajové vajíčko s kořením, osolíme.Když je maso měkké, vyjmeme ho na talíř a necháme zchladnout…

hosta

70 min

Omáčka ze sušených hříbků

Omáčka ze sušených hříbků

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Houbové omáčky nám do kuchyně přináší nádhernou vůni lesa. Do omáček se hodí lesní i kupované houby. Použít můžeme nejen sušené, ale i čerstvé, naložené či zamražené…

pajuska123

35 min

Vepřový guláš III.

Vepřový guláš III.

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Dobrý guláš bývá vizitkou každého kuchaře. Důležité je nebát se koření a vyladit chutě tak, aby se dokonale doplňovaly. Určitě se vyplatí připravit guláš den předem, aby…

www.zarovi.cz

120 min

1 683 684 685 686 687 689