Rychlé pohoštění pro přátele - inspirace
Recept ještě nebyl hodnocenAť se chystáte na oslavu nebo na silvestrovskou party, je vždy příjemné a vítané donést s sebou dobré pohoštění. Inspirujte se tímto receptem a připravte závitky dvojích…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Ať se chystáte na oslavu nebo na silvestrovskou party, je vždy příjemné a vítané donést s sebou dobré pohoštění. Inspirujte se tímto receptem a připravte závitky dvojích…
Na svátečním stole by chlebíčky rozhodně neměly chybět. Je to takový náš fenomén. Plátek čerstvé veky namazán máslem, pokladen plátky uvařených vajíček, která přelijeme…
Bílky vyšleháme s cukrem dopevna, všleháme olej a žloutky a vmícháme mouku smíchanou s práškem do pečiva. Pečeme na hlubším plechu vyloženém pečicím papírem (cca 25x35cm…
Vyšleháme bílky do sněhu a postupně zašleháváme jeden žloutek po druhém. Zašleháme cukr a nakonec mouku. Rozetřeme na plech s pečícím papírem který je potřen máslem.…
Zdravější verze pomazánky na které si určitě pochutnáte. Pár jednoduchých a přesto výrazně chuťových surovin, které přidáme do máslo-sýrového základu. S čerstvým pečivem…
Pizza je dnes nejčastěji pečeným slaným koláčem. Má mnoho podob, peče se z různých těst a má nepřeberné množství chuťových variací. Po špagetách je snad nejoblíbenějším…
Tyto výborné řezy zmizí během chvíle. Chutné ořechové těsto ochucené ananasovým kompotem po upečení a zchladnutí potřeme lahodným krémem z pomazánkového másla a pudinku.…
Chuťovky, podávané jako malé pohoštění při posezení s rodinou či přáteli, je pro každou kuchařku výzvou se tak trochu předvést. Fantazii se meze nekladou a je jen na vás…
Chuťovky, podávané jako malé pohoštění při posezení s rodinou či přáteli, je pro každou kuchařku výzvou se tak trochu předvést. Fantazii se meze nekladou a je jen na vás…
Klasickou vaječnou pomazánku zná asi každý už od dětství, kdy ji připravovala maminka nebo babička. Zkuste do ní ale tentokrát přidat trošku chilli a pepře a snídaně…
Sezóna čerstvých a lehce pálivých ředkviček pomalu klepe na dveře. Kdo by nemiloval čerstvě vytaženou ředkvičku přímo ze záhonu. Z takových pak vytvoříte tuto lahodnou a…
Uvaříme si silnou černou kávu a přidáme do ní malinko sladidla, lžíci rumu a kapku aroma, necháme vychladnout. Vyšleháme si pomazánkové máslo se sladidlem, přidáme lžíci…
Tento moučník nese lechtivější název, ale zcela zasloužený. V pečeném piškotu se skrývá šťavnatý ananas a dodává mu exotickou chuť. Na něm je pak rozetřen kokosový krém,…
Tvarůžky, cibuli, zavařenou červenou papriku nakrájíme na malé kostičky. Přidáme pomazánkové máslo, pivo, mletou papriku a pepř.Směs dokonale promícháme a nejlépe…
Z tuňáků slijeme olej a dáme do misky, přidáme oloupanou a najemno nakrájenou cibuli, pomazánkové máslo, máslo a pomačkáme vidličkou. Nakonec osolíme, opepříme,…
Do jedné misky dáme bílky se špetkou soli. Do druhé žloutky, máslo a cukry. Z bílků vyšleháme tuhý sníh.Obsah druhé misky rozšleháme na hladkou hmotu. Zašleháme do ní…
Mrkvový dort může být zlatým hřebem velikonočního slavnostního stolu. Mrkev v těstě mu dodává vláčnost. Je plný dobrot, promazaný a dozdobený lehkým krémem z mascarpone…
Nejdříve si vymažeme a vysypeme dortovou formu. Dáme předehřát troubu tak na 170°C. Pak ve šlehači dáme vyšlehat bílky, do nich přidáme třetinu cukru, pak postupně…
Do robota dáme oloupanou cibuli a rozsekáme. Přidáme maso a znovu rozsekáme. Přidáme pomazánkové máslo a hořčici a doděláme do oblíbeného stupně jemnosti pomazánky.…
Tato slaná nepečená roláda je výborná jako pohoštění pro návštěvu, nebo jako slavnostní večeře pro vaše nejbližší. Na náplň můžete použít téměř všechno, co najdete doma…
Postup Ananas i se šťávou nalijeme do mixéru a rozmixujeme. Vyšleháme žloutky s cukrem.Pak do našlehané hmoty přidáme rozmixovaný kompot po částech.Vmícháme mouku s PDP…
Salám a šunku nasekáme na jemno. Přidáme sýr, jemně nasekanou cibuli a okurek, dáme několik malých lžiček hořčice a pomazánkové máslo. Nakonec přidáme na tvrdo uvařené…
Před pár lety byla tahle jednoduchá buchta na plech hitem. Řezy jsou skvělé, příprava je rychlá a jednoduchá, vláčný korpus má výraznou ananasovou chuť a lahodný krém…
Z jednoho pomazánkového másla a dvou mističek od pomazánkového másla naplněných moukou vypracujeme těsto. Chvíli necháme odpočinout a pak rozdělíme na 2 díly a vyválíme…
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno 17. 4. 2024 10:02
Přidáno 17. 4. 2024 09:54
Holka u plotny radí: Jak udělat hovězí líčka na víně s dýňovými lívanečky
Masopustní neděle je za dveřmi: Oslavit ji můžete třeba gerštlem, vydatnou polévkou z krup podle M. D. Rettigové
Len je nejlepší materiál na utěrky: Kuchyňský "superman" pohlcuje vlhkost, je odolný vůči plísním a nedrží se v něm prach