Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pomeranče - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Makrela s nivou na pomerančích

Makrela s nivou na pomerančích

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Ryby omyjeme, osušíme, osolíme a opepříme. V kastrolku rozpustíme máslo, přidáme k němu česnek utřený se solí a necháme ho rozvonět. Pomeranč rozpůlíme a z poloviny…

Kuře se zázvorem

Kuře se zázvorem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

1) Ve velkém předehřátém woku rozehřejeme olej na vysokou teplotu. Přidáme cibuli, mrkev a česnek a směs za stáléhomíchání opékáme 3 minuty, dokud zelenina nezačne…

Glazovaná červená řepa

Glazovaná červená řepa

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Řepu odrhnu pod tekoucí vodou, vložím do kastrolu, zaliju vařící vodou a vařím cca hodinu. Ocedím, nechám vystydnout, oloupu a pokrájím na osminky (Tj., překrojím na…

Tvarohovo-pomerančový krém

Tvarohovo-pomerančový krém

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Tvaroh se smetanou a cukrem ušleháme.Oloupaný pomeranč rozmixujeme a přidáme do tvarohu. Prošleháme.Naplníme poháry a ozdobíme strouhanou čokoládou, ořechy a kousky…

RubyRom

25 min

Tvarohovo-pomerančový krém

Tvarohovo-pomerančový krém

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Tvaroh se smetanou a cukrem ušleháme.Oloupaný pomeranč rozmixujeme a přidáme do tvarohu. Prošleháme.Naplníme poháry a ozdobíme strouhanou čokoládou, ořechy a kousky…

RubyRom

25 min

Štikozubec na pomerančích a másle

Štikozubec na pomerančích a másle

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Ryby opláchneme, osušíme, posypeme kořením a také vnitřní dutinu lehce osolíme a opepříme.Poté pozvolna smažíme v pánvi na rozehřátém tuku cca 10 minut z každé strany. …

Anna Kocikova

35 min

Lžičková buchta

Lžičková buchta

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Tento neobyčejný dezert spojuje sladkost třešní, krémovou konzistenci jogurtu a kysané smetany, a jemnou vůni růžového sirupu. Připravte si tento koláč a vychutnejte si…

Terez002

70 min

Kachna na pomerančích

Kachna na pomerančích

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Kachna na pomerančích má svůj původ v italské Florencii a datuje se do doby, kdy byly metody uchování masa ještě v plenkách. Ke konzervaci se kromě soli využívaly právě…

simirge

120 min

Ledový salát s fenyklem a pomerančem

Ledový salát s fenyklem a pomerančem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Klasické zeleninové saláty máme v oblibě všichni. Proč nevyzkoušet něco nového? Kousky ledového salátu smíchané s proužky fenyklu a dílky pomeranče ochucené pomerančovou…

maris

15 min

Medové medailonky

Medové medailonky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Pokud máte v oblibě maso s ovocem a lehce sladkou marinádou, vyzkoušejte medailonky z vepřové kýty. Netradiční kombinace banánu, citrusů, medu, ořechů a nivy je zvláštní…

Pochoutka ze syrové červené řepy

Pochoutka ze syrové červené řepy

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Řepa je nejen zdraví prospěšná, navíc ale i skvěle chutná a dá se připravit na mnoho způsobů. Vychutnejte si její nasládlou chuť v lahodném salátu, ve kterém ji smísíte…

stbily

30 min

Pampeliškové víno

Pampeliškové víno

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Pampelišky většinou využíváme do různých sirupů a medů, ale co z nich třeba připravit takové víno? Je sice neobvyklé a jeho příprava je zdlouhavější, ale odmění se vám…

hafikov

90 min

Jehněčí na meruňkách

Jehněčí na meruňkách

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Jehněčí maso je spíše sváteční surovinou. Pokud jej dobře naložíme do marinády, bude jemnější a chutnější. Marinádu v tomto receptu připravím z vína, citrusů, bylinek a…

Anna Kocikova

100 min

1 8 9 10 11 12 33

Naposledy jste si prohlédli