Ledový salát s fenyklem a pomerančem

maris Kuchařka:

Doba přípravy: 15 minut PT0H15M 4 porce Saláty 10 názorů

512
Recept si zatím oblíbilo 12 kuchařů

Suroviny

1 ledový salát
2 menší fenykly
2 pomeranče
olivový olej
čerstvá pomerančová šťáva
sůl
mletý bílý pepř
Recept si zatím oblíbilo 12 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Fenykly očistíme, lístečky dáme stranou a bulvy nakrájíme na tenké proužky.

  2. Pomeranče oloupeme a jednolivé dílky sloupneme z kůžičky, abychom získali jen čistou dužninu.

  3. Ledový salát natrháme a promícháme s fenyklem.

  4. Rozdělíme na talířky, přidáme kousky pomerančů a zalijeme zálivkou, kterou si připravíme protřepáním olivového oleje, pomerančové šťávy, soli a pepře. Množství neuvádím, každý podle chuti. Ozdobíme fenyklovými lístky.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek


Ohodnoťte recept: Ledový salát s fenyklem a pomerančem

1

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo