Kyšková buchta s ovocem a posýpkou
Recept ještě nebyl hodnocenCukr vyšleháme s vejci do husté pěny.Přidáme kyšku, olej a nakonec mouku smíchanou s práškem do pečiva a pudinkovým práškem. Těsto vylijeme na vymazaný a vysypaný plech…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 912 kJ / 457 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,00 g |
Tuky | 22,00 g |
– nasycené | 14,00 g |
– nenasycené | 8,00 g |
–– mononenasycené | 4,00 g |
–– polynenasycené | 4,00 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 1,50 g |
Cholesterol | 10 mg |
Sodík | 5 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 60,00 g |
– cukry | 30,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Cukr vyšleháme s vejci do husté pěny.Přidáme kyšku, olej a nakonec mouku smíchanou s práškem do pečiva a pudinkovým práškem. Těsto vylijeme na vymazaný a vysypaný plech…
Koláčky, drobňáčky, svatební koláčky, vdolečky. V každém regionu mají svůj osobitý název, tvar a hlavně náplň. V tomto receptu přinášíme tradiční koláčky od Slovácka s…
Banana split je velmi známým zmrzlinovým dezertem. Mezi dvě půlky banánu servírujeme ideálně vanilkovou zmrzlinu a doplníme je ještě sladkými polevami. Vše pak zakryje…
Bohatě nazdobené cupcakes jsou lákadlem každé rodinné sešlosti, či oslavy. Mini dezerty, které přípravíte bez problémů, jen s pomocí kuchyňského robotu nebo alespoň…
Vynikající rebarborový koláč s kefírem a voňavou mandlovou drobenkou připravíte během chvilky. Ovocná směs v koláči obsahuje kromě rebarbory i jablíčka a borůvky nebo…
Banány oloupejte, rozkrojte na půl (ne podélně :), napíchejte do nich špejle (stačí zapíchnout je tak 2 - 3 cm) a na tácku vyloženém pečícím papírem je nechte nejméně 1…
Podmáslové vdolky jsou jemné a vláčné. Ideální pro víkendové pečení, kdy máte trochu více času na přípravu, protože ta skvělá chuť doma vyrobeného voňavého pečiva ke…
Špenát uvařit, posekat nebo pomlít. Na pánvi rozpustit máslo, přidat špenát a krátce posmažit. Lehce osolit. Přidat citronovou kůru a znovu krátce posmažit. V míse…
Vejce s cukrem ušleháme do pěny.Přidáme vanilkovou tresť z Madagaskaru.Vmícháme postupně po trochách olej.Vmícháme postupně po trochách kefír.Přidáme mouku smíchanou s…
Ve vodě rozmícháme cukr, droždí a pár lžic hladké mouky z odváženého množství a necháme asi 20 minut pracovat. Přidáme zbytek surovin, vymísíme těsto a necháme ho…