Dvojbarevné řezy s mákem
Recept ještě nebyl hodnocenTěsto na makovník si připravíme podle návodu na obalu. Navíc potřebujeme vejce a olej. Na druhé těsto si do misky na šlehání vložíme tři žloutky, odvážený krupicový…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Těsto na makovník si připravíme podle návodu na obalu. Navíc potřebujeme vejce a olej. Na druhé těsto si do misky na šlehání vložíme tři žloutky, odvážený krupicový…
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 1. 5. 2024 13:14
Granko, Vitakáva, Májka aneb Pamatujete si, na čem jsme si pochutnávali za socialismu?
Syrová cuketa v kuchyni: Jak poznat kvalitní plody, proč je neloupat a jak je skladovat?
Vyzkoušeli jsme extra snadné tortilly podle šéfkuchaře Gordona Ramseye: 8 skvělých placek máte na stole do půl hodinky