 
	
Rybí polévka z nilského okouna
Recept ještě nebyl hodnocenOdřezky z filetů okouna nilského nakrájíme na menší nepravidelné tvary, osolíme a orestujeme na rozpuštěném kousku másla. Přidáme na nudličky nakrájenou kořenovou…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 820 kJ / 196 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 16,00 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 16,00 g | 
| Tuky | 4,00 g | 
| – nasycené | 0,40 g | 
| – nenasycené | 4,40 g | 
| –– mononenasycené | 4,00 g | 
| –– polynenasycené | 0,40 g | 
| ––– omega 3 | 0,00 g | 
| Vláknina | 8,00 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 244 mg | 
| Sůl | 0,00 g | 
| Sacharidy | 20,00 g | 
| – cukry | 0,00 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
	
			 
	
Odřezky z filetů okouna nilského nakrájíme na menší nepravidelné tvary, osolíme a orestujeme na rozpuštěném kousku másla. Přidáme na nudličky nakrájenou kořenovou…
	
			 
	
Rybu nakrajime na hranolky. Osušíme, osolíme, opepříme a pokapeme citronovou stavou. Připravíme misky na obalovani. Do jedné mouku, do druhé vajíčko a trochu mléka a…
	
			 
	
Směs koření: Podle vlastních chutí smícháme sůl, cukr, čerstvě mletý černý pepř, citrónový pepř, mletý koriandr a sušený kopr. Koření si můžeme namíchat víc, protože…
	
			 
		
	
			 
		
	
			