Libanonský chléb s koprovým dresingem
Recept ještě nebyl hodnocenPlacky libanonského chleba položíme na pánev a chvilku je zahřejeme. Pak placky rozřízneme napůl a nožem je rozevřeme. Vznikne nám kapsa, kterou budeme plnit.Dresing si…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 513 kJ / 362 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 25,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 25,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 27,50 g |
– nasycené | 19,00 g |
– nenasycené | 7,85 g |
–– mononenasycené | 7,00 g |
–– polynenasycené | 0,85 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 100 mg |
Sodík | 600 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 3,50 g |
– cukry | 3,50 g |
––– laktóza | 3,50 g |
Placky libanonského chleba položíme na pánev a chvilku je zahřejeme. Pak placky rozřízneme napůl a nožem je rozevřeme. Vznikne nám kapsa, kterou budeme plnit.Dresing si…
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Jak účinně odstranit zápach z plastových krabiček na jídlo? Pomůžou staré noviny, káva, soda i octová voda
Fofr koláč bez práce: Staročeský obrácený jablečník je na přípravu snadný a v chuti báječně šťavnatý
Jak skvěle nasušit jablka na křížaly: Pro perfektní výsledek stačí dodržet těchto 8 pravidel