Těstoviny v cuketové omáčce s nivou
Recept ještě nebyl hodnocenRychlé těstoviny v krémové cuketové omáčce se slanou nivou vás překvapí jednoduchostí a výraznou chutí. Voní po česneku a restované paprice. Skvělý letní oběd nebo…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Rychlé těstoviny v krémové cuketové omáčce se slanou nivou vás překvapí jednoduchostí a výraznou chutí. Voní po česneku a restované paprice. Skvělý letní oběd nebo…
S létem také přichází ruku v ruce bohatá úroda cuket a my hledáme inspiraci, jak tuto zeleninu zpracovat, na každém rohu. Cuketový nákyp se sýrem a mrkví je chutný a…
Šťavnaté krůtí plátky zapečené se šunkou, cuketou a dvěma druhy sýra potěší každého, kdo má rád poctivé jídlo bez zbytečné námahy. Skvělá kombinace chutí pro lehčí oběd…
Lehké, zdravé a chutné plněné rolky jsou ideální pro lehký předkrm, oběd, nebo večeři. Jsou snadné na přípravu a jistě by udělaly mnoho parády i na obložené míse, jako…
Tento koláč z křehkého těsta s mozaikou ze zeleniny na povrchu je opravdu krásný. Barevnost mu dodávají střídavě poskládané plátky cukety a mrkve, chuť zase bešamel plný…
Zapečená cuketa s žampiony a sezónní zeleninou nabízí skvělou kombinaci vláčné cukety, výraznou chuť sýra a typickou letní chuť rajčat a paprik. Lehké, nápadité a…
Pečené plněné žampiony si vychutnáme horké, nebo i zastudena jako chuťovku k vínu. Naplníme je krémovou směsí s nivou, špenátem a česnekem. Po upečení je můžeme podávat…
Snadný a rychlý recept pro milovníky zrajících sýrů a sladko-slaných kombinací. Camembert plněný nivou a na plátky nakrájenými hrozny je výborný s pečivem nebo jen tak…
Slané koláče jsou skvělou formou svačiny, večeře či občerstvení třeba na pikniku. Připravit tak můžete třeba tento rychlý houbový. Na listové těsto stačí navrstvit…
Zaslouženou odměnou pro úspěšného houbaře bude jistě tato skvělá večeře. Těstoviny a jemnou omáčku z hub, šunky a smetany, dochucenou výraznou nivou, můžete zapéct v…
Kombinace lesních hub, vajec, pórku a dobře vyzrálé nivy je skutečným koncertem chutí. Pár surovin a přesto skvělé a lahodné jídlo, které je si můžete vychutnat samotné…
Pokud preferujete snadné vaření bez hromady nádobí, tento recept určitě oceníte. Krkovice se díky svému obsahu tuku k pečení skvěle hodí a výsledek bude krásně šťavnatý.…
Smažené cuketové placičky s vůní kari, česneku a chilli potěší všechny milovníky výraznějších chutí. Na povrchu zlatavě křupavé, uvnitř vláčné a před podáváním posypané…
Šťavnatá kuřecí kapsa plněná sladkými broskvemi, lehce pikantní nivou a kvalitní šunkou. Jako příloha jsou domácí americké brambory. Křupavé kousky brambor i se slupkou…
Pokud máte rádi výrazné sýry, tahle polévka vás nadchne. Jemně krémový základ doplněný nivou vytváří bohatou a lahodnou chuť, která zahřeje i zasytí. Sýrová polévka z…
Hledáte recept na snadný a rychlý oběd? Vyzkoušejte tuto kuřecí směs. Kuřecí prsa potřebují na pánvi jen chvilku. Sterilovaná kukuřice a hrášek dodají porci zeleniny a…
Červená řepa se hodí nejen do salátů, ale i do jemných omáček. V kombinaci se sýrem a ořechy vznikne krémový a výrazný dip, který ozvláštní těstoviny, gnocchi nebo…
Tento recept nemá zrovna lákavý název. Kdo by si chtěl pochutnat na plesnivých bramborách? Nicméně brambory dozlatova zapečené s výraznou nivou a smetanou jsou opravdu…
Zelný salát s jogurtovým dipem je svěží a křupavý, plný barevné zeleniny a sladkých rozinek. Spolu s rozpečenou bagetkou se sýrem vytvoří lehký, ale sytý pokrm, který se…
Placky jsou skvělou formou pokrmu, který je snadný na přípravu a zároveň i dobře zasytí. Na výživné placky spojíme uvařené brambory, tuňáka, lahodnou červenou cibulku.…
Pivní cibulačka je sytá a voňavá polévka, která zahřeje i potěší chuťové buňky. Karamelizovaná cibule, pivo a sýr jí dodávají výraznou chuť, kterou perfektně doplní…
Uvaříme kapustu v osolené vodě (ne úplně doměkka, aby se kapustové listy netrhaly a šly dobře rolovat). Vývar nevylijeme, je z něho dobrá polévka. Otrháme si jednotlivé…
Mäso, nastrúhaný syr, vajce, nadrobno nasekanú cibuľu a korenie dobre premiešame.Z bryndze robíme maličké guľôčky (priemer cca 1,5 cm, nemusia byť dokonalé). Z mäsa…
Omyté lilky nakrájete na kolečka silná asi 1 cm. Osolte, opepřete a nechte 30 minut odležet. Poté osušte papírovou utěrkou, protože lilek pustí vodu. Grilujte 5 minut…