Velikonoční pomazánka
Recept ještě nebyl hodnocenVajíčková pomazánka je evergreenem snad každé domácnosti. Nejčastěji je však připravována po Velikonocích. Do této pomazánky budete kromě natvrdo vařených vajíček…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Vajíčková pomazánka je evergreenem snad každé domácnosti. Nejčastěji je však připravována po Velikonocích. Do této pomazánky budete kromě natvrdo vařených vajíček…
Krémová brokolicová polévka je díky jemné a hebké konzistenci velmi oblíbená. Ke zjemnění přidáme do polévky zakysanou smetanu. Podáváme ji s chutnými sýrovými noky s…
Nevíte čím letos překvapit koledníky na Velikonoce? Vsaďte na mrkvové cupcaky zdobené krémem a vlašskými ořechy. Mrkev dodá cupcakům vláčnost a nadýchanost. Koledníkům…
Za použití několika surovin můžete během chvíle vykouzlit snadnou polévku, do které zužitkujete vypěstované ředkvičky. Polévka vás příjemně zasytí a vy tak nebudete ani…
Syté, výborné a velice snadné na přípravu. Přesně takové jsou zapečené smetanové brambory s ředkvičkami, se zlatavou křupavou sýrovou krustou na povrchu. Sbíhají se vám…
Netradiční základní surovinou pro hned tři pomazánky v receptu je strouhaný zázvor. Tento všelék doplníme buď sýrem, pomeranči a skořicí nebo jablkem, mrkví a kořením.…
Toto pohoštění vypadá krásně na pohled, dobře chutná a navíc ho připravíme velmi snadno. Stačí uvařit vejce natvrdo, žloutek se sýry, majonézou a máslem vyšlehat do pěny…
Ředkvičky jsou nenáročné na pěstování a nejšťavnatější jsou na jaře. Využít se dají na mnoho způsobů. Tím nejčastějším jsou oblíbené svačinové pomazánky. Jsou jednoduché…
Medvědí česnek se svojí aromatickou vůní láká ke sběru zejména na začátku jara. Můžeme si z něj připravit mnoho různých pokrmů. V tomto receptu připravíme pesto z jeho…
Netradiční kombinací pokrmu jsou těstoviny, smažené kuličky a omáčka. Z těstovin ideálně zvolíme špagety, které přelijeme lahodnou a pikantní omáčkou s pestem z…
Kuřecí stehna rozpůlíme, získáme tím 8 kousků. Kuřecí kousky osolíme, opepříme a obalíme v mouce.Na olivovém oleji na pánvi ze všech stran osmahneme a odložíme stranou.V…