Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Těsto perníkové - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Energie0 kJ / 0 kcal
Bílkoviny0,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky0,00 g
– nasycené0,00 g
– nenasycené0,00 g
–– mononenasycené0,00 g
–– polynenasycené0,00 g
––– omega 30,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 0 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy0,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Recepty s touto surovinou

Adventní kalendář z perníku

Adventní kalendář z perníku

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Těsto vyválíme na sílu asi 3 mm a vykrájíme mašinku a 23 vagonků dlouhých asi 5 cm. Je dobré si vykrojit mašinku a 2 vagonky navíc, kdybychom něco pokazily nebo se něco…

Perníková chaloupka 2009

Perníková chaloupka 2009

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Mezi fotkami jsem našla dvě perníkové chaloupky. Jednu dělala dcera Terezka - vloni jí bylo ještě sedm a chaloupku dělala celou bez mé pomoci a tu druhou jsem dělala já …

Perníkový (mini)Betlém

Perníkový (mini)Betlém

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Z těsta vyválet plát a z něj nožem od ruky nebo podle šablony vyříznout příslušné figurky a podstavec. Dát péct a vychladnuté perníčky nejprve ozdobit bílkovou polevou…

Pečivo s okýnkem

Pečivo s okýnkem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Z těsta si vykrojíme tvary a vypíchneme do nich tvořítkem požadované okýnko. Kyselé cucací bonbony PON PARI rozdrtíme na jemné drobečky (čím jemnější, tím lepší) a…

Perníkové stojánky

Perníkové stojánky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Vykrajujeme kolečka nebo hvězdičky,.. na spodní díl a na vrchní díl sněhuláka, stromeček, panáčka,..., slepujeme a podepřeme kouskem párátka. Zdobíme bílkovou polevou.

Mramorované perníčky

Mramorované perníčky

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Perníčky k vánocům i velikonocům patří, ale ne každý si troufne na jejich zdobení. Je ale možnost si je zkrášlit i jinak. Jednou z mnoha možností je obtisknout na povrch…

isindy

68 min

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více