Pečivo s okýnkem
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tento recept, vetšinou nazývaný "Perníčky s vitrážkou" byl hitem loňských vánoc a objevil se na mnoha kuchařských stránkách a nevím, kdo je jeho autorem. Tady chyběl, tak jsem ho jen vyzkoušela s lineckým a perníkovým těstem a přidala.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 12. 2009 12:01
Hello, děkuju za radu, zkusím to
3. 12. 2009 22:16
Hello - to nemá chybu
3. 12. 2009 20:09
Žizalo s želé mám taky špatnou zkušenost. Tohle sice trochu křupe, ale síla toho okýnka je méně než 1 mm, je to jako slída, v žádném případě to zubům nevadí. Já osobně kyselé bonbony nesnáším, tohle mi nevadí. Nechává si to chuť těch bonbonů, takže to obyčejné sladké těsto hezky ozvláštní.
3. 12. 2009 18:44
Já bych taky měla obavy, jestli to pak není jako sklo Jednou jsem takhle pekla sušenky s kousky želé a bylo to tvrdé, rodina okousala těsto okolo a tu "barevnou pecku" vyhazovali
3. 12. 2009 14:33
Vypadá to krásně, ale ještě by mě zajímalo, jak to chutná? Není to na vylámání zubů, když se do toho kousne?
3. 12. 2009 13:12
Hello, ty tvoje nápady nemají chybu, máš bodíka
3. 12. 2009 11:36
Super nápad
3. 12. 2009 10:53
No to je ale napad. Diky.5
3. 12. 2009 10:51
3. 12. 2009 10:22
Jé, Hello, zrovna včera jsem pekla takové perníčky Já jsem měla recept z http://www.mamincinyrecepty.cz/ruzne-pernicky/vitr... Bonpari jsem drtila v hmoždíři, šlo to dobře
3. 12. 2009 10:21
Hello - máš to moc hezké
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 10 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 11 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 13 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 16 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 19 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Gnocchi s medvědím česnekem, žampiony a smetanou
KatkaCechova uvařil před 33 minutami
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 40 minutami
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 45 minutami
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 50 minutami
Šlehačkový beránek
RADULKA13 uvařila před 52 minutami
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 6 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 10 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 10 hodinami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 11 hodinami
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Patricijský velikonoční knedlík podle knedlíkového mistra Petra Kosinera je plný bylinek, zajímavou chuť mu dodávají játra
Náš život s celiakií: Jak jsem pro Áňu pekla makového beránka bez lepku a chutnal nakonec celé rodině
Velký rozinkový manuál: Cukrář Josef Maršálek radí, kolik jich přidat do mazance a kdy přesně vmíchat rozinky do těsta
Další recepty
Tématické fráze: pečivo linecké s bon pari linecké cukroví s bonpari perníčky s vitrážkou zdobení pečiva linecké s vitrážkou cukroví s bon pari pečivo s vitrážkou perníčky s bonpari cukroví s bonpari linecké bonpari bonpari bonbóny linecké s vitráží perníčky s bon pari línecke testo s bonbonem vitrazovy pernik zele perničky s vitraží vitražkou cukrovi s vitrazi linecké cukroví s želé bonbony perníčky s želé bonbony
Suroviny: těsto linecké, těsto perníkové, bon pari
Pečivo s okýnkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XLVv
11 názorů