Těstoviny s brokolicí, pestem a žampiony
Recept ještě nebyl hodnocenBrokolici rozebereme na růžičky, propláchneme a dáme 4 minuty vařit v páře naskus. Ihned zchladíme ve studené vodě, tím zastavíme var a růžičky zůstanou zelené. …
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Brokolici rozebereme na růžičky, propláchneme a dáme 4 minuty vařit v páře naskus. Ihned zchladíme ve studené vodě, tím zastavíme var a růžičky zůstanou zelené. …
Předem vše očistíme, nakrájíme a nasekáme co je třeba. Když použijeme 3 minutové těstoviny nebo čerstvé domácí máme vařeno celkem do 8 minut.Těstoviny uvaříme dle návodu…
Cestoviny uvaríme v osolenej vode al dente.Brokolicu rozoberieme na ružičky, hlúbik olúpeme a nakrájame na malé kúsky a spolu blanšírujeme v horúcej vode asi 4 minúty.…
Prsíčka nakrájíme na kostičky a osmahnem společně s nadrobno nasekanou cibulí, nadrobno nakrájenou mrkví a květákem rozebraným na růžičky na rozehřátém oleji dozlatova…
Rychlovka, kterou milují zvláště děti. Je to obdoba sladkých knedlíků, jen daleko jednodušší. Navíc suroviny na toto jídlo má většinou každý doma a přípravu zvládnou i…
Jednoduchá znojemská omáčka, kterou zvládne i začátečník. Lze ji vařit i v pomalém hrnci nebo papiňáku. Omáčku si můžeme zahustit i jinak než moukou a zjemnit smetanou.
Těstoviny uvaříme v osolené vodě, scedíme, propláchnene studenou vodou, necháme okapat a vychladnout.Na olivovém oleji zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme květák, který…
Nenáročné jídlo, které zvládne připravit i student na kolejích. Uvařené těstoviny podáváme s omáčkou z rajčat. Na její základ použijeme cibuli, česnek a cherry rajčata.…
Nenáročné jídlo, které zvládne připravit i student na kolejích. Uvařené těstoviny podáváme s omáčkou z rajčat. Na její základ použijeme cibuli, česnek a cherry rajčata.…
Tento pokrm je dokonalým řešením pro chutný a rychlý oběd nebo večeři. Tento pokrm kombinuje šťavnaté kousky kuřecího masa s jemnými těstovinami, vše zalité lahodnou a…
Těstoviny zapečené se zeleninou jsou výbornou volbou pro všechny, kdo hledají chutné a syté jídlo. Tento pokrm kombinuje oblíbené těstoviny s pestrou směsí zeleniny,…
Toto lehké jídlo je ideální do horkých dnů, kdy nechceme stát dlouho u plotny. Těstoviny promíchané s pečeným lilkem, česnekem a ricottou stačí ochutit čerstvou i…
Tápete co připravit, jako rychlý oběd? Těstoviny to vždy zachrání. Připravit se dají na všechny možné způsoby. Těstoviny s chorizem, kukuřicí a fazolemi, vám svojí chutí…
Tento pokrm nabízí dokonalou rovnováhu mezi lehkostí a sytostí, kdy každé sousto přináší kombinaci svěžích rajčat a jemného lilku, obaleného v hladké omáčce. Tento…
Tradiční italská polévka, která spojuje čerstvou zeleninu, těstoviny a bylinky v jedinečný a výživný pokrm. Lehce se přizpůsobí sezónním surovinám a je ideální volbou…
Pokud máte rádi husté a syté polévky, tahle je přesně pro vás. Farmářská minestrone je plná zeleniny, fazolí a těstovin. Je skvěle ochucená a s kouskem pečiva skvěle…
Takto připravené těstoviny jsou jednoduchým, ale neodolatelným pokrmem. Jemné těstoviny se mísí s restovaným zelím a dozlatova opečenou slaninou. Tradiční recept, který…
Vůně Itálie, horkých letních dní u moře a pohodové atmosféry, to vše v sobě skrývá tohle jednoduché jídlo. Italové vědí, že v jednoduchosti je krása, proto použijte…
Lehký oběd či večeře, vhodný zejména pro horké letní dny, připravíte během pár chvil. Uvařené těstoviny smícháme s kousky grilovaného kuřete a zeleniny, zalijeme…
Syté a chutné jídlo, které spojuje šťavnaté maso s jemnými těstovinami v jedinečné kombinaci. Pomalu dušené maso je plné chuti a perfektně se hodí k těstovinám, které na…
Tuhle omáčku můžeme považovat za jednodušší, rychlejší a cenově dostupnější verzi slavné boloňské omáčky. Šikovný recept využijete během pověstného dlouhého týdne před…
Těstoviny s restovanou zeleninou dokřupava upečenou ciabattou a smaženou petrželkou vás svou zajímavou chutí přenesou na středomořský venkov. Při každém soustu vám v…
Těstoviny uvaříme v osolené vodě podle návodu na obalu. Maso omyjeme a papírovou utěrkou osušíme.Takto upravené maso slabě potřeme hořčicí a nakrájíme na větší…
Tuňáka osmažíme na pánvi, přidáme česnek a podlijeme vínem. Potom přidáme rajčata. Nakonec promícháme s mušlemi.