Ďábelské pečené vepřové koleno
Recept ještě nebyl hodnocenOmytá a očištěná kolena dáme vařit do vroucí vody, do které jsme předtím dali koření, cibule, česnek a sůl. Vaříme jednu hodinu a pak necháme vychladnout. Maso vyndáme z…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Omytá a očištěná kolena dáme vařit do vroucí vody, do které jsme předtím dali koření, cibule, česnek a sůl. Vaříme jednu hodinu a pak necháme vychladnout. Maso vyndáme z…
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno 27. 4. 2024 19:17
Přidáno 27. 4. 2024 18:33
Dokonalé italské rizoto musí mít krémovou konzistenci a neobejde se bez másla. Takhle se správně dělá
Retro okénko: Fialky se kdysi vyráběly z opravdových květů fialek. Tyto voňavé bonbóny stály 1 Kčs, teď za sáček dáme 50 Kč
Velikonoční tradice a recepty: Svátky jara voní mazancem a nejsou jen o pomlázce