Bezlepková bublanina s jahodami
Recept ještě nebyl hodnocenPokud držíte bezlepkovou dietu, nemusíte se vzdávat pečených sladkých dobrot. Na trhu je již dostatek druhů mouky a různých přípravků, které vám mohou vaše stravování…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 012 kJ / 720 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 80,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Pokud držíte bezlepkovou dietu, nemusíte se vzdávat pečených sladkých dobrot. Na trhu je již dostatek druhů mouky a různých přípravků, které vám mohou vaše stravování…
Předehřejte si troubu na 150 stupňů. V míse vyšlehejte cukr s máslem po dobu asi 5 minut. Během šlehání se barva změní z máslově žluté na krémovou a hmota nabude. K…
Pláty listového těsta plněné marmeládou a bohatou vrstvou skvělé pudinkové náplně - to je jednoduchý dezert, který si jistě oblíbíte. Řezy na závěr stačí potřít…
Do misky dáme celé vajíčko, přisypeme cukry a pár kapek vanilkové tresti a vyšleháme (rukou). Poté vlijeme olej, mléko a přisypeme ostatní suroviny. Nakonec dobře…
Tradiční italský dezert u nás rychle zdomácněl. Nejčastěji se podává jako dort nebo řezy. Pro snadnější servírování si ho můžete připravit ve sklence, kde vynikne jeho…
Tradiční italský dezert u nás rychle zdomácněl. Nejčastěji se podává jako dort nebo řezy. Pro snadnější servírování si ho můžete připravit ve sklence, kde vynikne jeho…
Bílky se špetkou soli vyšleháme do tuhého sněhu. Ve větší míse šleháme žloutky s cukrem, dokud hmota nezbělá a nekolikanásobně nenabude, pak přidáme po lžících horkou…
Predehrejeme si troubu na 180 stupnu Celsia a lehce vymazeme olejem chlebickovou formu (12cm x 22 cm) Do vetsi misy si dame mouku,jedlou sodu,skorici a sul. Dobre…
Ovoce dobře omyjeme, neloupeme, nakrájíme na větší kostky (asi 2x2 cm). Vložíme do pekáče, přidáme koření, cukr, tresť a podlijeme. Pečeme odkryté v troubě při 170°C,…
Bílky a špetku soli vyšleháme do pevného sněhu. Žloutky vyšleháme s cukrem do bělavé pěny, postupně všleháme vodu a olej, vmícháme mouku s práškem do pečiva a nakonec…
Zapneme troubu na 180 °C a plech vyložíme pečicím papírem.Promícháme všechny sypké suroviny, poté přidáme všechny tekuté. Smícháme vše dohromady a vlijeme na připravený…
Pekáč plný kynutých buchet je oslavou české kuchyně. Domácí buchty s jahodovou marmeládou, pečené v sádlem vymazaném pekáčku, jsou nadýchané a voní rumem a vanilkou.…
Tvaroh s trochou mléka rozmícháme metličkou na kašičku, ve které nejsou žádné hrudky, přidáme zbytek mléka, tresť, cukr a pudinkový prášek. Celou směs uvaříme na mírném…
Troubu jsem si zapnula na 180°C. Zvlášť jsem si smíchala ingredience na obě těsta. Pak jsem si vždy z každého kousek ukrojila, vyválela dlouhý tenký váleček a…
Kynuté těsto (mouka, trochu cukru, špetka soli, žloutek, kvásek) necháváme dvakrát překynout, poprvé bez másla, potom s rozpuštěným máslem vmícháme do těsta cca 5 dkg…
Nejjednodušší z jednoduchých je tento koláč. Občas se mu také říká "americký" koláč, i když je z českých jablek. Pokud chcete rychlou a dobrou svačinku pro děti, nebo…
Bílky a špetku soli ušleháme do pevného sněhu. Žloutky ušleháme s cukry do pěny, všleháme mléko a olej a vmícháme mouku smíchanou s kakaem a práškem do pečiva. Zlehka…
Dýni nastrouháme na jemném struhadle. Bílky vyšleháme na sníh.Ostatní ingredience smícháme a nakonec vmícháme sníh.Osladíme podle vlastní chuti čekankovým sirupem.Pečeme…
Vejce s cukrem ušleháme do pěny.Přidáme vanilkovou tresť z Madagaskaru.Vmícháme postupně po trochách olej.Vmícháme postupně po trochách kefír.Přidáme mouku smíchanou s…
Sušenky rozdrtíme, přelijeme rozpuštěným máslem a pak navrstvíme do dortové formy, předem vyložené pečícím papírem. Dobře uhňácat!Plátky želatiny namočíme do vody a…
Bílky a špetku soli ušleháme do pevného sněhu. Žloutky ušleháme s cukry do pěny, všleháme mléko a olej a vmícháme mouku smíchanou s práškem do pečiva. Zlehka vmícháme…
Bílky a špetku soli ušleháme do pevného sněhu. Žloutky ušleháme s cukry do pěny, všleháme mléko a olej a vmícháme mouku smíchanou s práškem do pečiva. Zlehka vmícháme…
Bílky s cukrem a solí důkladně vyšlehat do hutné pěny. Následně žloutky, tresť, olej a nakonec zlehka mouku. Vymazat a vysypat(já tedy vystříkala) malý kastrolek …
Bílky s cukrem a solí důkladně vyšlehat do hutné pěny. Následně žloutky, tresť, olej a nakonec zlehka mouku. Vymazat a vysypat(já tedy vystříkala) malý kastrolek …