Těstovinový salát s tuňákem a zeleninou
Recept ještě nebyl hodnocenTěstoviny uvaříme v osolené vodě s trochou oleje. Uvařené propláchneme a prolijeme troškou oleje, aby se nelepily. Necháme vychladnout.Do mísy rozmčkáme tuňáka. Přidáme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Těstoviny uvaříme v osolené vodě s trochou oleje. Uvařené propláchneme a prolijeme troškou oleje, aby se nelepily. Necháme vychladnout.Do mísy rozmčkáme tuňáka. Přidáme…
Nakrájíme cibule, feferonku a vejce uvařené natvrdo.Tvaroh smícháme s tuňákovou konzervou a konzervou tuňákového salátu.Přidáme nakrájené cibule, feferonku a vejce.…
Cibuli a kozí rohy nasekámke na malinké kousky, přidáme salát, máslo, lučiny, ochutíme citronovou šťávou a pečlivě rozmícháme. Dochutíme dle sebe a vychladíme. Podáváme…
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 3. 5. 2024 17:11
Jak na nejlepší andělsky nadýchaný perník? Jednu surovinu nevynechávejte!
Jak na dokonalý drůbeží kaldoun? Poctivý vývar z drůbků a orestovaná zelenina dodají polévce skvělou silnou chuť
Japonské koláčky mochi jsou symbolem štěstí. Zkuste si je udělat doma podle našeho receptu!