Řeznický guláš
Recept ještě nebyl hodnocenMaso i vnitřnosti pokrájíme na kousky, jazyk spaříme a povrch sloupneme. Na sádle orestujeme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme maso, osolíme, promícháme a smažíme tak…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 492 kJ / 118 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 19,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 2,70 g |
– nasycené | 0,42 g |
– nenasycené | 1,13 g |
–– mononenasycené | 0,70 g |
–– polynenasycené | 0,43 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 308 mg |
Sodík | 97 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 3,90 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Maso i vnitřnosti pokrájíme na kousky, jazyk spaříme a povrch sloupneme. Na sádle orestujeme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme maso, osolíme, promícháme a smažíme tak…
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Medovníkové koule: Skvělé cukroví jen ze 3 ingrediencí zvládnete i bez pečení!
Jak pečovat o porcelán a stříbrné příbory? Pomůže ocet, banánová slupka nebo kečup!
Martin z Peče celá země překvapil: S vyřazením jsem byl spokojený. Cítil jsem, že to přijde už při zadání kreativní výzvy, říká