Maminčina vánoční rybí polévka
Recept ještě nebyl hodnocenKe Štědrému večeru neodmyslitelně patří rybí polévka. Už po celé generace se vaří z kapřích vnitřností, odřezků a kořenové zeleniny. Zahuštěná je krupičkou, osmahnutou…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Ke Štědrému večeru neodmyslitelně patří rybí polévka. Už po celé generace se vaří z kapřích vnitřností, odřezků a kořenové zeleniny. Zahuštěná je krupičkou, osmahnutou…
Vánoce jsou za rohem a vy jste milovníci pochoutek z ryb? Tak to nemůže tato polévka chybět na vašem stole. Křehké rybí maso, vůně zeleniny a křupavé krutonky vykouzlí…
Očistíme hlavy a zeleninu.Na lžíci másla orestujeme nakrájenou zeleninu. Zalijeme studenou vodou a přidáme hlavy a odřezky. Vody dáváme jen tolik, aby byly hlavy…
Hrách i kroupy si každé uvaříme zvlášť doměkka. Do hrnce s osolenou vodou dáme nakrájenou cibulí a kouskama z ryby, vaříme tak 1O minut-to je rybí maso už měkké a vývar…
Rybí hlavy očistíme (spaříme a oškrábeme), zeleninu očistíme, přidáme rybí vnitřnosti i odřezky, koření, sůl a dáme vařit (ne prudký var), než změkne zelenina. Polévku…
Očištěné hlavy vaříme v osolené vodě, kmín dáme do gázy nebo do vajíčka na čaj a dáme vařit s hlavami.Do jiného kastrůlku dáme vařit vyčištěné vnitřnosti.Hlavy trvají…
Osolíme vodu a dáme do ní uvařit ořezky z kapra, rybí vnitřnosti a polovinu cibule. Po uvaření maso a vnitřnosti z vývaru, kterého nemusí být příliš velké množství,…
Uvaříme trochu hrachu den předtím namočeného. Zvlášť ve slané vodě nakrájenou kořenovou zeleninu, přidáme očištěné rybí vnitřnosti případně i hlavu z ryby.Když jsou…
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Jamie Oliver radí, jak mlsat zdravě: Jeho puding z chia semínek zvládne každý a děti si ho hned zamilují
Jak na vepřové maso v mrkvi? Trochu mrkve do základu a plátek másla nakonec dají omáčce výraznější chuť a jemnost
Cuketovo-kokosový moučník s čokoládovou polevou: Vláčný dezert voní kokosem a kořením a zvládne ho i začátečník