Řeznický guláš

Klarak Kuchařka: Klarak

Vepřové maso 2 názory

Suroviny

1 kg vepřového masa (plec, krkovička nebo libový bůček)
500 g vepřových vnitřností (jazyk, srdce, játra, slezina, ledvinky)
3 větší cibule
4 lžíce sádla
1-2 lžíce sladké papriky
1/2 lžičky chilli nebo pálivé papriky
1 lžička drceného kmínu
1/2 lžičky mletého pepře
2 hladké mouky
5 stroužků česneku
sůl
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Maso i vnitřnosti pokrájíme na kousky, jazyk spaříme a povrch sloupneme.

  2. Na sádle orestujeme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme maso, osolíme, promícháme a smažíme tak dlouho, než se štáva, kterou maso pustí, odpaří.

  3. Pak vmícháme papriku, pepř a kmín, opět promícháme, aby se paprika rozpustila, zalijeme vodou(nebo masovým vývarem) a za častého míchání dusíme téměř doměkka.

  4. Guláš zahustíme moukou rozmíchanou v troše vody(nebo vína) a maso za stálého míchání dovaříme doměkka.

  5. Nakonec vše dochutíme prolisovaným česnekem a kořením.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Řeznický guláš

Tématické fráze: guláš z vepřového srdce vepřový guláš se slezinou a srdcem řeznické recepty řeznický vepřový guláš řeznický salát guláš z vnitřností zabíjáčkový guláš se slezinou řeznický zabijačkový guláš recept reznicky zabijackovy guláš guláš se slezinou reznickysalat zabíjačkový guláš guláš s játry a srdcem řenický guláš recepty na vepřove jatra a slezina srdce řeznicky recepty pečená slezina reznicke kousky masa guláš z vepřových srdci veprové srdce jako guláš

Zapomněl/a jsem heslo