Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zdobení perlové cukrářské - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Energie1 883 kJ / 450 kcal
Bílkoviny0,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky10,00 g
– nasycené5,00 g
– nenasycené5,00 g
–– mononenasycené2,00 g
–– polynenasycené3,00 g
––– omega 30,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 0 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy90,00 g
– cukry60,00 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Recepty s touto surovinou

Dort pro tesaře

Dort pro tesaře

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Nejprve upečeme dva korpusy na plechu s vyšším okrajem, rozměr cca 40 x 30 cm. Jeden korpus světlý, druhý kakaový: Vyšleháme bílky, zašleháme cukr a šleháme, dokud sníh…

Svatební dort třípatrový - domácí

Svatební dort třípatrový - domácí

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Upečeme tři dortové korpusy - velký, střední, menší - dva světlé a jeden tmavý. Základní recept na KORPUS (kulatá forma o průměru 21 cm): 150 g polohrubé mouky, 140 g…

Čoko dort

Čoko dort

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Korpus : Středně velká forma 400 g polohrubé mouky, 350 g krupicového cukru, 9 vajíček, 2 lžíce kakaa, 2 lžíce čokoládové směsi/na přípravu horké čokolády/, 1/3 hrnku…

Marie