Jak na nejlepší holandský řízek: Důležitá je volba správně tučného masa i sýra, pozor na obalování a délku smažení
KVÍZ: Vyznáte se v hovězím mase? Otestujte si, zda víte, kam patří svíčková a kdy raději zvolit kližku
Poctivý voňavý vývar s drožďovými knedlíčky: Voní česnekem a bylinkami a hodí se klidně i na slavnostní tabuli
Jak hubnou slavní: Ilona Csáková, Laďka Něrgešová i Jan Punčochář sází na přerušovaný půst, ale každý po svém...
Hodnocení 38× 7 nejlepších receptů z telecího masa potěší děti, seniory i rekonvalescenty. Jemné maso chutná výtečně
Hodnocení 176× Vaření v páře je stará metoda. Proti klasickému vaření šetří čas, energii i vodu. A jde to i bez parního hrnce
Hodnocení 120× V římském hrnci skvěle upečete maso, brambory i zeleninu bez tuku. Poradíme, jak s ním zacházet
Pět jídel z jednoho hrnce či pekáče do stovky pro celou rodinu: Porce guláše vyjde na 25 Kč, porce bramboráku na 17 Kč