Jak na domácí pařížský salát podle ČSN: Oblíbený majonézový salát připravíte levně za pár minut. Chutná jako kdysi
Vepřová pečeně po frankfurtsku: Nepeče se, ale dusí. S tímto postupem bude maso šťavnaté a omáčka silná a lahodná
Svatomartinská husa jako z Lokálu: Šťavnatá a křupavá je díky dvojímu pečení, prozrazuje šéfkuchař Václav Kouba
5 foto Hodnocení 13× Jak upéct domácí kváskový chléb? S našimi radami a tipy to hravě zvládnete i vy
První republika s Kristinou: Kváskový chléb podle 100 let starého receptu vydrží vláčný až týden a hodí se i na topinky
9 foto Hodnocení 4× Jak se peče chleba v troubě? Zprvu na co nejvyšší teplotu a s pořádným zapařením
9 foto Hodnocení 4× Bez čeho se neobejdete při pečení chleba? Poradíme, jaké pomůcky jsou potřeba
5 foto Hodnocení 2× Jak upéct žitný chléb? Deset odpovědí na nejčastější otázky, které vás zajímají
Hit internetu: Vyzkoušeli jsme chléb z Coca-Coly. Stačí vám na něj jen čtyři ingredience a hotový je během chvilky
5 foto Hodnocení 28× Časté chyby při pečení chleba: Hlídejte stav kvasu a dbejte na správné doby kynutí
Hodnocení 17× 7 nejčastějších chyb při pečení chleba v domácí pekárně: Víte, jak se jim vyhnout?
Video Hodnocení 7× Kdy a jak vyndat háky z pekárny, aby v chlebu nezůstaly díry? Videonávod poradí
Video Hodnocení 16× V jakém pořadí vkládat suroviny do domácí pekárny? Náš videonávod vám to předvede
11 foto Hodnocení 87× Desatero rad na téma kmínový chleba z droždí: Poradíme i úplným začátečníkům
5 foto Hodnocení 19× Jaký je rozdíl mezi chlebovou a normální moukou? Pro mnohé až překvapivě velký
Hodnocení 21× Čím ochutit těsto na domácí chleba? Poradíme, co přidat, aby byl chléb pokaždé jiný
Bramborový chleba, který zvládne i amatér: Stačí pár levných ingrediencí a za chvilku máte skvělé domácí pečivo na stole
Jak na dokonalý francouzský toust? Ve sladké verzi pomůžou chuti smetana a třtinový cukr. Slanou vylepší sýr a bylinky
Zapečený jitrnicový prejt snadno připravíte i doma: Krásně voní majoránkou a česnekem a vynikající je s bramborem