Lahodné karamelové zelí nádherně voní a chutná příjemně sladkokysele. Perfektně se hodí k huse i k plněným knedlíkům
Husu na svatého Martina použijte klidně zmraženou, radí restauratér Filip Töpfer a přidává i svůj osvědčený způsob pečení
Luxusní pečená kachna téměř bez práce: Šťavnaté maso, křupavá kůže a ohromení hosté. Osvědčený postup nikdy nezklame
14 foto Hodnocení 12× Drůbeží polévka z husích nebo kuřecích drobů: Jde o univerzální lék našich babiček
7 foto Hodnocení 44× Jak upéct kachnu? Ověřený recept s lehkostí ukáže, že to jde skoro bez práce
6 foto Hodnocení 5× Kuřecí prsíčka plněná houbovou nádivkou: Závitky, roláda i kapsy chutnají báječně
6 foto Hodnocení 15× Jak udělat kachní prsa po čínsku? Vychutnejte si šťavnaté maso a exotickou chuť
7 foto Hodnocení 27× Drůbež na sto způsobů: Přinášíme tipy a inspiraci na vaření z drůbežího masa
9 foto Hodnocení 14× Chyby při pečení drůbeže: Nebojte se většího množství koření a pečte pozvolna
9 foto Hodnocení 4× Grilované kuřecí maso: Jak si poradit se zbytky? Dají se ještě přidat do mnoha pokrmů
8 foto Hodnocení 19× Jaké maso na hamburgery? Možností je několik, ale původní receptura hovoří jasně
7 foto Hodnocení 7× Co je to nepřímé grilování? Poradíme, jak touto metodou grilovat větší kusy masa
4 foto Hodnocení 4× Křepelky v naší kuchyni: Mají stejné využití jako kuřata, ale ještě něco navíc
Rychlé pohoštění z listového těsta naslano: Připravte snadné a efektní jednohubky, košíčky, tyčky, šneky i šátečky