Jak dlouho vydrží vlašské ořechy? V ideálním prostředí až do příští sklizně a zařídíte ho i v paneláku
Podzimní stravování podle horoskopu: Štírům hrozí přibírání, Berani pozor na pálivá jídla, radí astroložka Baudyšová
Hladká a voňavá jíška vylepší omáčky i polévky. S tímto postupem krok za krokem ji zvládne každý hned napoprvé
Dušený špenát: Na chuť lahodná a zdraví prospěšná zelenina potřebuje jen krátkou dobu dušení a ohřívání špenátu škodí
Jak připravit nejlepší špenát? Díky smetaně bude lahodně krémový, česnek i špetka muškátového oříšku jej provoní
5 foto Hodnocení 2× Chyby při přípravě čerstvého špenátu: Nevábné konzistenci a barvě lze předejít
5 foto Hodnocení 9× Jak připravit moravského vrabce? Šťavnaté maso voní dokonale kmínem a česnekem
5 foto Hodnocení 82× Chyby při přípravě mraženého špenátu: Dbejte na jeho kvalitu i rychlost přípravy
4 foto Hodnocení 10× Jak udělat špenát na pánvi? Dáte přednost čerstvým listům nebo mraženému protlaku?
Jak na perfektní dušený špenát z čerstvých listů: Chuť vylepší česnek a muškátový oříšek, pro zjemnění přidejte smetanu
Whisky amerického západu 19. století chutnala jako petrolej a kovbojové jí říkali lak na rakev nebo zamotané nohy
7 foto Kávová granola zasytí i dodá energii. Křupavost zajistí obalení v sirupu z medu a másla a poté pečení na nízkou teplotu