Dušený staročeský závitek
Masové závitky můžeme připravit jako všední, ale i sváteční pokrm. Do plátků z vepřové kýty zabalíme směs zelí a kousek kroupového jelítka. Podušené doměkka je podáváme přelité omáčkou z výpeku.
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dušený staročeský závitek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kR6mr
Moje poznámka
Dušený staročeský závitek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kR6mr
Nejnovější recepty
Smažený květák v těstíčku s nivou
Přidáno před 4 hodinami
Krokety ze zbylého vařeného masa a zeleniny
Přidáno před 6 hodinami
Borůvkový tunel
Přidáno před 6 hodinami
Křehký koláč s mákem
Přidáno před 7 hodinami
Brokolicovo-mrkvová pomazánka
Přidáno před 8 hodinami
Paštičky s lososovou pomazánkou
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Babiččina žemlovka s jablky a bez rozinek
Standa67 před 3 hodinami
Cuketová buchta
Janet.P před 4 hodinami
Jednoduché punčové řezy
AdyCha před 5 hodinami
Utopenci - ráno naložit, večer baštit
krrkk před 6 hodinami
Jednoduchý banánový chlebíček
nelinka62 před 7 hodinami
Drožďová polévka
Kajkajak před 7 hodinami
Pórková polévka
MichalRaby před 8 hodinami
Likér z aronie
jana.kulkova před 9 hodinami
Dýňový koláč s mandlovou drobenkou
zdraveskamcou před 11 hodinami
Cuketové řezy s malinami
zdraveskamcou před 12 hodinami
Suroviny:
kýta vepřová,
jelito,
zelí sterilované,
cibule,
paprika čerstvá červená,
paprika čerstvá zelená,
slanina,
sádlo,
sůl,
pepř mletý,
mouka polohrubá
Komentáře (1)